Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

alusss

pipko držím palce, snád bude všetko ok
marsmeloun ukázal mi nejaké fotky ale veľmi veľa ich nemal, možno tri štyri ženy... ja som tiež chcela ísť tam lebo to mám bližšie ale tak čo už...

alusss

Marsmeloun, neviem, možno mal len zlú náladu ale prišlo mi to tak ako keby len chytro chcel zarobiť, hned papiere vypisoval, a nestihla som otvoriť dvere, výsť von a už 20 eur ešte...ako keby som chcela ujsť bez platenia. a písala som tu o tom čo mi hovorila kamoška že jej známa bola v bb...nájdi si.
ja som bola teraz už podpísať papiere a koncom januára idem, ešte si dohodneme presný termín, juj, neskutočne sa teším, sa neviem dočkať.
chcela som sa baby opýtať, treba mi usg teda sono, neviete či budem potrebovať od gynekologa ten sprievodny listok či ako sa to volá? lebo ja si to aj tak platím, nemám tu poistenie, či sa to dá aj bez neho dáko, alebo či mi to môže obvodný vypísať, neviete niekto?

Marsmeloun

baby takže ja som bola v BB u doktora Ulianka .riadny sympaťák , super prístup ... dúfam , že bude aj šikovný :-) .. teraz este musím doplniť mammografiu...a potom už papiere idu na schvalenie .. tak držte palce nech sa to už konnecne dade pohne :D :D fakt nikto skusenosti s operaciou v BB v Roosveltke ???

chiquititaa

pipko 41 juuuj a o kolkej na teba budeme mysliet ? na aku velkost ides? ja som mala len modelaciu a mam stale C ale tam kde maju byt ako mladica je to super pocit uz sa mi aj snivalo ze som si kupovala saty a bez podprsenky ...uvidis, bude to dobre, prve 2tyzdne su najtazsie ale to ubehne strasne rychlo...

pipko41

Ahojte baby, tak mna to zajtra čaka. tak mi drzte palce a modlite sa aby vsetko dobre dopadlo. pak sa ozvem pa pa