Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

patulla

Nie ešte nie pretože pravý prsník sa mi hojí pomalšie. Takže kvôli sterilite si nedávam dole podprdu, v ktorej mám gázu. Nenosím ale 17 dní tu istú :). Za každým keď som šla na prevez tak som ju vymenila za čistú. Už po dvoch týždňoch si ale podrpdu môžeš dávať dole aj sama doma. Ja som, ale mala menšie komplikácie s pravým prsníkom tak musím do ďalšej kontroly počkať. Myslím si, že každý doktor ma tak trochu odlišné postupy pri liečbe. U môjho to bolo takto.
Liečba po zákroku je odvodená podľa hojenia a to je naozaj individuálne aspoň podľa mňa...

chiquititaa

na ten spánok bez podprsenky sa opýtam na ďalšej kontrole v utorok a dám ti vedieť. Aj o tom spaní na boku. Ja sa ale priznám, že sa občas z boku podložím vankúšom, pretože pre mňa je to utrpenie spať len na chrbte aj keď si už začínam zvykať. A tá biolampa bol môj vlastný nápad on ju predo mnou vôbec nespomenul. Len ja som sa ho opýtala či ju môžem používať a on povedal, že áno.

alusss

ej kočky blahoželám, už sa vám to len zahojí a môžte si ich naplno užívať. riadne vám závidím že ste už po. ja mám termín 21.1., dúfam že to rýchlo ujde, idem k doktorovi Zambojovi. neviete ako je to s tým sonom čo som sa tu pýtala?
kočky čo ste po, myslíte že po 3 týždnoch sa dá ísť v pohode do práce? nemám veľmi lahkú prácu ale na dlhšie mi asi voľno nedajú

chiquititaa

baby treba tu biolampu? mne kazali len masaze tak podla toho ako si najdem cas si to trosku pomasirujem pri detoch ani nemam kedy :-( mam este miestami ztvrdnute ale uz len v dolnej casti...som 5tyzdnov po modelacii...kedy vam dovolili spavat na boku? a bez podprsenky? ja som sa zabudla spytat a na kontrolu dasiu idem az o dva mesiace, dakujem ;-)

patulla

Marsmeloun

šla som ako samoplatca. Stojí to 1700 e so všetkým. Ešte neviem presne aká veľkosť to bude ale určite D alebo C. Uvidíme keď odpuchnú ale skôr D. Viac nemohol, kvôli kojeniu. Mne to ale vyhovuje, maličké som zase nechcela :)
Vyzerajú naozaj super. Sú strašne pevné a stoja mi ako silikóny. Ale je to aj tým opuchom. Postupom času sa uležia a budú vyzerať prirodzenejšie :).
Videla som si ich len na prevezoch pretože si ešte nemôžem dávať sama dole podprsenku s gázami. Dnes som však neodolala a ukázala priateľovi tú čo je viac zahojená, lebo stále dobiedzal a som, teda sme :), naozaj spokojní.
Je ale naozaj dôležité ostať doma v klude a nepodceňovať to. Bolesti nemám takmer žiadne skôr len také pichanie aj to začalo tak druhý týždeň.
Len dúfam, že ten pravý prsník rýchlo dobehne ten ľavý :). Priebeh hojenia je naozaj individuálny. Neberiem žiadne lieky okrem vitamínu C a množstva čerstvej zeleniny a lieku, ktorý mi predpísal doktor na ten hematom. Keď budem mať k nim voľný prístup nabehnem na bio lampu.
Všetkým Vám držím palúchy aby ste sa odhodlali, mali z doktora dobrý pcit a čo najlepšie hojenie ;.

pipko41

Marsmeloun

Ahoj tak mala som ist v pondelok lenze doktor vobec nestihal tak ma zobral hned v utorok rano. Vobec som nebola nervozna len som to uz chcela mat za sebou.

Den predtym prisiel za mnou anestezilog a pytal sa ma na moj zdravotny stav. Potom ma doktor pokreslil a išla som na izbu.

Na druhy deň ma zobrali na operačku a pichli mi anestetikum. Zaspala som okamžite hned ako mi povedal ze mi to picha. no a potom som sa zobudila na intezivke ani neviem kolko bolo hodin.

Vobec som nezvracala ani ma nic nebolelo takze pohoda. Najviac som sa asi toho bala ze bude zvracat a to napinanie by ma bolelo v tych stehoch. Ale nastastie som to zvladla. akurat teraz citim ze ma boli hrdlo z tej trubice.

No su vidietelne mensie mam momentalne C/D ale pak po odpuchnuti to bude C a mala som E/F podla podprdy.

A su dost opuchnute. Videla som ich len raz a aj to v leze ked ma prevezovali. Boli riadne napuchnute. Doktor sa smial ze vyzeraju ako silikony :)))

Ale vsetko dobre dopadlo. Na bud. tyzden mam ist na kontrolu tak snad si ich pak obzriem cele. :)

Ak chces este nieco vediet tak sa pytaj :)

Marsmeloun

ahojko patulla :-) tak gratulujem ku krasnym prsiam :) isla si ako samaplatca ??? kolko to stojí u červeňa ??? jj videla som jeho fotky tak verím že su krasne :) a neboj urcite sa vsetko zahojí :) na aku velkosť si sla ?:-)

Marsmeloun

pipko ... super :) zavidím :) no čo aké to bolo ? ako si znásala narkozu ??? mala si velké bolesti ??? su podstatne mensie ???? už si ich videla ci ich mas prelepené ? su pevne ??? och rozpravaj :)

patulla

Ahojte kočky idem sa aj ja zapojiť do tejto diskusie. Som 17 dní po zákroku. Bola som v BB pri dr. Červeňovi. Cítim sa dobre len sa mi trochu ťažšie hojí pravý prsník. Ľavý je však ukážkový ;). Doktor Červeň je profesionál, ktorému plne dôverujem. Odpovie bez problémov na všetko čo potrebujem vedieť a takmer vždy s humorom :). Je u neho dosť dlhá čakacia doba. Myslím, že až jeden rok. To však len svedčí o jeho schopnostiach. Ešte si zatiaľ nové prsia moc neužívam pretože čakám až sa aspoň trochu vyliečia a odpuchnú a hneď začnem skúšať košele a tričká :). Ale už teraz vidím rozdiel. Rodina a známi tvrdia, že vyzerám ako nový človek.Takže už teraz to môžem všetkým ženám s veľkými prsiami odporučiť. Pôvodnú veľkosť som mala F-G podľa tvaru podprsenky... Pekný deň Vám všetkým prajem