Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
delphia fuuuha nebude to tak asi jednoduche ...problemy mam ale bola som s nimi len raz poslali ma na rehabilitaciu ale nesla som ... hmm ja by som to chcela dat hned prec bez topho aby som musela chodit stale po doktoroch...asi budem nutena si to zaplatit
figurka da sa aj u sukromnych.
na to, aby ti poistovna preplatila mammoredukcny oper. vykon, treba mat dlhodobe zdravotne tazkosti a zaznamy u obvodneho o opakovanych navstevach u neho s bolestami krcnej a hrudnej chrbtice, migrenymi,... nasledne opakovana fyziatricka liecba, neurologicke konzilia...
ahojte baby :-) ja by som sa chcela spytat na to ci daktora bola aj na vychodnom slovensku kosice pripadne presov..pretoze mam bolesti a chcem to riesit cez poistovnu ale o tych sukromnych viem tak ze u nich cez poistovnu sa neda...
niekde som citala,ze ked cez poistovnu tak v sukromnych nie.No vsak uvidim ked to rozbehnem,len som chcela trochu dopredu viac vediet,ze ako konkretne v BB.
no mslim ze by v tom problem nemal byt. tak ako poistovnu nezaujima, komu preplaca vykon, tak ani lekara nezaujima, ze v konecnom dosledku od koho bude mat peniazky...nie? neviem len nahlas rozmyslam...
aha v sukromnych ,hm to mas pravdu ,tam urcite kazdy.Ja som zatial v zaciatkoch ale predbezne viem ze to pojde cez poistovnu,takze sukromne zariadenie asi nie.Aj tak dakujem.
miska ver mi, ze v sukromnych zariadeniach kazdy jeden. zial v BB neviem poradit
Ja som sa pytala ,ktory ?Nie vsetci plasticky chirurgovia sa specializuju na konkretne tento zakrok.
prsniky zmensuje kazdy plasticky chirurg.