Zmenšenie prsníkov

loli

viem co pisem a hovorim, bola som u prednostu plast. chirurgie v Ruzinove, viem ake su postupy a vsetko okolo toho. Tak isto poznam Mudr. Tržku, Palenčara, Minaroviecha ... a viem presne ake maju postupy. Nejde mi tu o nic, len poradit zenam , ako sa dostat k tej opke a co to obnasa, ked si to nazazila, tak nemudruj radsej ... najprv si to odlez na stole a potom k tomu maj pripomienky. Jedine co s Tebou suhlasim je, že doktor si Ta musi ziskat a mat dobrý pristup.

delphia

ten ton si od teba vyprosim!
skus si spomenut, kto bol ten, ktory ti ako PRVY vyslovil indikaciu na operaciu.
mi nehovor, ze pl. chirurg. on je v celej torture ako posledna stanica

loli

delphia a kto indikuje tu operaciu??? ked nevies , tak radsej netrep. Zacina to ortopedom a konci plastickým chirurgom, najprv si to absolvuj vsetky konzultacie a potom mudruj.

miska17

Presne Delphia,lekar si musi pacienta ziskat aby mu doveroval.Ja tiez ked ma museli operovat,videla som to jednanie ako keby som ich nastvala ze sa mi to stalo vo sviatok a tak sme isli inde .O 90km dalej ale stalo to za to,uplne iny pristup proste zaujem.

miska17

Ved to tiez sa na to tesim,vela citam aj na ceskom omlazeni,tak sa neviem dockat.Mohla som aj skorej do toho ist,ale chcela som kojit a ze to sa neda po opke .A teraz som sa docitala,ze sa to da tak urobit aby zena mohla kojit,hoci tazsie ale ze sa da.

delphia

loli plasticky chirurg ma s touto problematikou jedine jedno- a to to, ze vykona operaciu. ale ju NEINDIKUJE!!!

podmienky poistovni sa nelisia dla krajov, ale su jednotne v celej republike.

koniec koncov vsak miska17 nam to neskor moze napisat ako prebehlo vybavovanie s poistovnou....

co sa tyka vyberu pl. chirurga: samozrejme su velmi dolezite referencie, ale este dolezitejsi je osobny kontakt a dojem z neho. osobne by som v ramci vyberu pracoviska a lekara, objednala na konzulatciu k viacerym odbornikom. rozhodla by som sa dla ich pristupu, fotodokumentacie vykonov, sposobu vykonania vykonu a nim predpokladaneho vysledku operacie...
lekar si vas musi "ziskat" nie len ako odbornik, ale aj ako clovek- musi ziskat vasu doveru. vsak sa mu idete zverit do ruk a nechate mu radikalne menit svoj vyzor. vsak nakoniec chirurgovi a anesteziologovi zverujete po dobu operacie svoj zivot...

miska17

Idem mat 35 rokov,ale mam vyhodu ze mam dve 13 a 11 rocne dcery tak o anjelika je postarane,vsak aj teraz pomahaju ako mozu.

loli

miska17- no uvidis tie rozdiely, ziadne bolesti chrbta, zarezane ramienka , je to nieco uzastne. a ten pocit, ze Ti držia " ako silikony" je neopisatelný.
ja sice deti nemam, ale moja sestra sa po operacii velmi rýchlo zotavila, celý den som na nu cakala poklial ju dovezu z opky a asi dve hodky na to sa postavila na nohy a nic jej nebolo, samozrejme, ze je to ubolene ale asi po 3 týždnoch bola taka fit a aj ona ma male dieta a v pohode to zvladala, kolko mas rokov , ak smiem?

miska17

A je to urcite lepsie ,vsak.Mna tak lopatky bolia,ramena ani nevravim a min.3 x do mesiaca migreny.Len ta vie co to zazila.Len sa bojim ako to budem zvladat po opke s malym dietatom,ale tak urcite nie som jedina a dako to zvladnem.