Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ahojte, tiez uvazujem nad tym zmensenim..ale problem su peniaze... mam 18 a financie biedne... a takisto sa bojim ze to bude moc boliet. Myslite ze by mi to poistovna preplatila?
Ivusik, nechcela som sa ta dotknut.. Prepac!! To som tu citala na tomto fore, ale v inej teme.. Tak asi nejaka ina zena tu ma ten isty nick ako ty... Preto mi to hned udrelo do oci, lebo predtym tesne som citala od nej o tych tabletkach...
Janulka, ozaj povzbudive. Ja to momentalne konzultujem s Medical centrom.Tiez by ma zaujimalo,ci ma niekto s nimi skusenosti. Janulka,platila si si to sama alebo Ti to platila poistovna.Mna by zaujimalo,ako to mam riesit ak by som to chcela mat hradene poistovnou. Dakujem.
kenza. no bola by to riadny nezmysel. suhlasim s tebou. lenze ja som v ziadnej debate o takom niecom nepisala. a aka to bola debata a kde? rada si to precitam aj ja.lebo to musi byt kardinalna blbost, ze niekomu z nejakeho pripravku narastu prsia. ja ich nemam ani tak velke, ako vytahane po dvoch detoch... ale to teba trapit nemusi, ked sa zaoberas suvislostami s rovnakym menom a robis z toho zavery. dakujem za pochopenie
ivusik nepisala si nahodou v inej debate, ze si si kupila pripravok na zvacsenie prs a pomohlo?? a teraz chces ist na zmensenie? to aku ma logiku?
aj ja uvazujem o zmenseni prsnikov. Aj gynekolog mi to odporucil. len akosi este hladam odvahu zavolat pani doktorke. A prosim info. kolko to asi stoji?
Ahojte dievčatá a ženy, dňa 22.9.08 som absolvovala na Klinike plastickej chirurgie Ružinov v Bratislave zmenšenie prsníkov. Chcela by som povzbudiť tie, ktoré ešte váhajú a majú problémy s chrbticou alebo majú bolesti hlavy, zárezy od podprsenky a podobné problémy a odkázať im aby sa nebáli, stojí to za to. Ja som veľmi spokojná, operácia prebehla v pohode, jazvy sa mi hoja pekne, momentálne ešte musím nosiť špeciálnu podprsenku (aj v noci), ale už sa teším kedy si budem môcť konečne kúpiť podprsenku veľkosti 80B (také mám teraz) a nie 80E (ako som mala pred..). Neľutujem, že som sa takto rozhodla!!! Ahojte
Ahojte kočky, rada by som sa zapojila do Vašej diskusie. Tiež mám na pláne operáciu prsníkov. Konkrétne zmenšenie.
Konzultovala som operáciu s MUDr. Šiškom z Medical centrum Bratislava. Ak má niektorá z Vás s týmto skúsenosti, prosím poraďte mi. Počula som aj o operáciách v Čechách, vie niektorá o tom niečo bližšie. ďakujem vopred Silvia