Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

konecnespokojna

Sylva a kde si bola? ja velmi chcem absolvovat tuto operaciu. Kolko to stalo? Napis mi nejake podrobnosti, prosim ta...

sylva

zajtra bude tyzden co som absolvovala operaciu zmensenia a dneska mam zacat s umyvanim s repikom a bojim sa prveho pohladu

delphia

v pripade, ak dotycna ma aj fyzicke problemy vyplyvajuce z objemu jej prsnikov-t.j. bolesti krcnej chrbtice, migreny, tak v takom pripade moze redukcia prsnikov byt indikovana lekarom a v takom pripade vykon je plne hradeny poistovnou.

tie, ktore maju zaujem o tento alebo iny esteticky vykon plastickej chirurgie v CHIRMED s.r.o. v Ke, tak sa mi mozu ozvat o blizsie info a pomoc mailom.

dadika35

ahojte, problém s veľkými prsiami mám už od puberty. Dnes nosím 80G, ak sa mi takú podprsenku podarí nájsť. Nevadila by mi veľkosť pŕs, vadí mi problém s dýchaním a vždy strpnutá ruka otlačená od ramienok na podprsenke. Chcela by som vedieť či hradí pri zmenšení niečo aj poisťovňa.

mirka25

Dobry vecer. iba chcem povedat ze sa tu zeny stazujete na to ze mate velke prsia a nosite podprsenku velkosti napr:75E.Ja mam 23 a nosim 100D uz na to nemam nery boli ma chrbtica,hlava, v noci nemozem spat.neviem ci cast zakroku plati aj poistovna.ak niekto nieco vie blizsie napiste prosim vas!!!!!! Dakujem

aehre

Ahojte, je pravda, ze velke prsia sa chlapom pacia, ale ked su pevne a nie ovisnute. To je hlavny problem pri velkych prsiach. Je to aj moj problem a chzstam sa navstivit kliniku v BA a dat si ich zmensit, mam 75D E, ked mam podprsenku, maju pekny tvar,a le uz sa hambim bez nej aj spavat. Partner ma v tom podporuje,lebo vie, ze tzm trpim hlavne pszchicky, problem s obliekanim, plavkami v lete, ani behat s takym niecim sa neda. Tie, co maju taketo problemy vedia, o com hovorim. Nech to bude stat cokolvek a aj to boliet, chystam sa na to buduci rok 2009. A nasla som pripadne aj kliniku, kde sa to da vybavit aj na splatky, co je super.

tinush

Ahojte,mam 20 rokov,a prsia 75E
Su celkom pekne,ale su mi len na pritaz,a chcela by som si ich o trosku zmensit.Neviete mi niekto poradit?
napiste mi pls maila na flakota@centrum.sk dakujem

mirka1000

ahojte, dalo by sa tu sniekym skontaktovat kto podstupil operaciu zmensenia prs?mam 80D velskost a chcem si dat zmensit.Do 18 rokoch som cvicievala fitnes a vtedy som nemala problemy a teraz ma bolieva chrbtica.Mam strach ztoho ako by moje prsia po operaci vypadali.vedel by mi niekto poradit pripadne odporucit good chirurga?