Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Sylva a kde si bola? ja velmi chcem absolvovat tuto operaciu. Kolko to stalo? Napis mi nejake podrobnosti, prosim ta...
v pripade, ak dotycna ma aj fyzicke problemy vyplyvajuce z objemu jej prsnikov-t.j. bolesti krcnej chrbtice, migreny, tak v takom pripade moze redukcia prsnikov byt indikovana lekarom a v takom pripade vykon je plne hradeny poistovnou.
tie, ktore maju zaujem o tento alebo iny esteticky vykon plastickej chirurgie v CHIRMED s.r.o. v Ke, tak sa mi mozu ozvat o blizsie info a pomoc mailom.
Dobry vecer. iba chcem povedat ze sa tu zeny stazujete na to ze mate velke prsia a nosite podprsenku velkosti napr:75E.Ja mam 23 a nosim 100D uz na to nemam nery boli ma chrbtica,hlava, v noci nemozem spat.neviem ci cast zakroku plati aj poistovna.ak niekto nieco vie blizsie napiste prosim vas!!!!!! Dakujem
Ahojte, je pravda, ze velke prsia sa chlapom pacia, ale ked su pevne a nie ovisnute. To je hlavny problem pri velkych prsiach. Je to aj moj problem a chzstam sa navstivit kliniku v BA a dat si ich zmensit, mam 75D E, ked mam podprsenku, maju pekny tvar,a le uz sa hambim bez nej aj spavat. Partner ma v tom podporuje,lebo vie, ze tzm trpim hlavne pszchicky, problem s obliekanim, plavkami v lete, ani behat s takym niecim sa neda. Tie, co maju taketo problemy vedia, o com hovorim. Nech to bude stat cokolvek a aj to boliet, chystam sa na to buduci rok 2009. A nasla som pripadne aj kliniku, kde sa to da vybavit aj na splatky, co je super.
ahojte, dalo by sa tu sniekym skontaktovat kto podstupil operaciu zmensenia prs?mam 80D velskost a chcem si dat zmensit.Do 18 rokoch som cvicievala fitnes a vtedy som nemala problemy a teraz ma bolieva chrbtica.Mam strach ztoho ako by moje prsia po operaci vypadali.vedel by mi niekto poradit pripadne odporucit good chirurga?