Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

miska17

ahojte,prosim Vas neviete mi poradit,ako to chodi so zmensenim prsnikov v BB,konkretne ktory plasticky chirurgovia vykonavaju tieto operacie,kolko sa caka,proste vsetko co sa tyka zakroku.
Prosim najde sa niekto ,kto mi odpovie,vopred dakujem.

lesslie

ahojte, ja so jednou z tych stastnejsich, aj ja mam operaciu uz za sebou, je to rok a momentalne este cakam na korekciu, mna trochu dobabrali, tak ma musia este opravit...bola som na sukromnej klinike, zaplatila som 50500 sk, dva tyzdne ma nechali obviazanu a ked ma odviazali, tak aj s kusom koze, ktora mi odumrela....napravili to a teraz mam ale jeden vacsi ako druhy, tak mi ho este budu zmensovat...klinika na ktorej som bola je znama na celom Slovensku, pani riaditelka si beha po lesoch a pise knizky, ale jej pani doktorka ma pobabrala riadne...moj priatel to sice prijal celkom v pohode, ale ja sama nie som spokojna...na druhu stranu uz neviem co je to bolest chrbta, nespavost, hanba ak mam behat alebo strie v okoli prs. V konecnom dosledku by som na tu operaciu znova sla, ale poriadne by som si overila referencie nie na kliniku alebo nemocnicu ale na daneho chirurga, chirurgicku.... Operacia je skvela, deticky este nemam ale kojit budem moct.....Tie ktore stale vahate, rozhodnite sa stoji to za to... termin si planujte podla menstruacie, ma to byt 7 az 10 dni po menzese, a ja pri nasledujucej operacii budem brat ohlad aj na fazu mesiaca...pri prvej bol spln, co nie je najlepsie na hojenie ran a nemali by sa operacie vykonavat, vtedy som to nevedela ale uz to viem....Vela stastia a nebojte sa, jazvy ostavaju bleducke, tenucke, bradavky mam citlive...Tak chytro na pohovor :DD

patusa

cavte baby no aj ja by som si rada dala zmensit pretoze mam DD a je to velke a nie velmi pevne... ale bojim sa hrozne ze mi zostanu skarede jazvy a ze uz sa nikdy nevyzleciem pred chlapom... tie ktore to uz mate za sebou, mohli by ste mi prosim napisat ako je to s jazvami?? su viditelne? a ak ano daju sa potom nejako odstranit?

loli

sylva- prvý pohlad je zaujimavy, pretože tie prsia su strasne malinke, ja som nadavala doktorovi, co mi tam nechal, bola som taka plocha a predtým som mala prsia cislo 5, tak si to viete predstavit:-))
vsetko je to ubolene, ale po troch mesiacoch som mala nadherne prsia, take ako silikony a dodnes ich mam pevne a cislo 3. netreba sa toho bat, je to sice zasah do organizmu, ale stoji za to, pretoze viem ako trpite, co mate velke prsia a ako z toho boli chrbat a tie zarezane ramienka, noo hruza.. baby tak naberte odvahu a drzim vsetkým palce.ja som bola zoperovana behom mesiaca a zalezi aj od datumov, ako su volne. Ruzinov je naj a vrele odporucam doktora Palencara a Fedelesa, videla som kopec zien , ktore boli u nich na zakroku a je to velmi pekna a precizna robota, dnes uz to robia setrne a ani sa tolko nerobie rezi, ako pred 2 rokmi, len okolo bradavky a zvyslo dolu, to je vse.ak by niekto chcel vidiet, poslem foto.

loli

aehre- preco nejdes k doktorovi, nech Ti da odporucenie a zoperuju Ta bez toho , aby si platila, ved tieto problemy s prsiami hradi poistovna!
Takto das cca 50 tisic so vsetkym v nejakej sukromnej klinike a ak by si isla na poistovnu, mas to tak isto urobene, ziaden rozdiel tam neni, ak by si mala zaujem poradim Ti , kde najst dobreho doktora.

loli

Ahojte baby, no chcem sa s Vami podelit o moje skusenosti s mensovanim prsnikov.
Ja som po operacii uz 2 roky a musim povedat , ze som nadmieru spokojna!!! Ak by som mohla , doporucila by som tokazdej zene, ktora ma problemy s velkým poprsim, sama som to videla,aký je problem zohnat podrsenku, plavky a v lete hamba ist niekde k vode....
ja som bola v Ruzinove na plastickej chirurgiii a vrelo doporucujem.
Ak mate bolesti chrbta, poistovna Vam to vsetko preplati a jedine si zaplatite specialnu podprsenku a mate pokoj s komplexami. Ak chcete poradit, kludno mi napiste, rada Vam pomozem, poradim. K.

xena_

Sylvia meno lekara by si nepovedala? Kamoška ma tiež taky problem a ak si spokojna rada by som jej odporučila toho čo ta operoval. Dik

sylva

MALA SOM POTVRDENIE OD LEKARA ,TAKZE ZADARMO.SOM VELMI RADA ZE TO MAM ZA SEBOU .BOLA SOM V BA=RUZINOV,TERAZ SA DAVAM DOKOPY.