Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
dakujem krasne Loli.
miska17- ak by som Ti mohla poradit, kedy ist na opku, tak bud jar alebo jesen, vtedy sa pekne hoja rany a hlavne neni este ani take teplo a caka sa podla toho, ako maju volne terminy, ja som sla do 2týždnov cca. a ci to nebude pre poistovnu preblem uhradit kvoli tej operacii po novom roku, to sa skus opytat doktora na tej konzultacii, on Ti najlepsie povie vsetko a hlavne sa pýtaj, pýtaj ...:-)) prajem vela stastia
Bobika diky,presne u mna nejde o rozmar,uz davnejsie som to konzultovala s mojim gynekologom,len som este planovala babetko .Teraz ma to babetko rok,od novembra nekojim,tak by som to chcela podstupit.Potrebovala som mena dr.lebo nie som z BB,aby som vedela v ktory den ist na konzultaciu a ku komu.Lenze mam este jeden problem,necakane a neplanovane ma museli hned po novom roku operovat,este stale som imobilna,dufam ze uz len mesiac a potom rehabilitacia.Ze ci toto nebude pre poistovnu problem mi to uhradit,kedze este stale to nemam ukoncene.Nevies mi poradit alebo niekto? vopred dakujem.
,,rozmar"
miska17, vieš prsia ti zmenší každy plastický chirurg, ktorý ich vie aj zvačšit :))), v roosveltke MUDr. Moško alebo Lehotský. Ako dlho sa čaká, neviem. Ja som nepodstúpila tento zákrok. A tiež viem, že pokial má žena velké prsia, a má odporúčanie od ortopeda zákrok hradí poistovna. Velké prsia robia galibu každej žene a zmenšovanie nie je ,,rozmer" ako zvačšovanie. Delphia, nepletie ta toto?
ak mas paprier od ortopeda , ides s nim za plast. chirigom, ten sa na to pozrie a dohodne si s Tebou termin na operaciu, on posle papier do poistovne a ides na operaciu, to je vsetko, nikto Ta z nicim nebude otravovat , jedine predoperacne vysetrenia, ktore musis absolvovat.
S týmto som sa stretla ja a ženy z mojho okolia, ktore podstupili operaciu. a je len na doktorovi , ci si nieco pomimo vypyta...to uz ovlivnit nemoze nikto
na to, aby som poznala prisne kriteria poistovni nepotrebujem podstupit redukciu prsnikov. keby schvalovala poistovna spominany operacny vykon len tak hala- bala, tak by sa to dalo zo strany pacientiek lahko zneuzit...a to myslim netreba ti vysvetlovat, ze kazda poistovna si preplacanie vykonov dostatocne sleduje a kontroluje.
zrejme nepracujes v zdravotnictve a teda nevies co obnasa kontrola z poistovne na preplacanie vykonov aj vaznych medicinskych diagnoz, nieto este plastickeho operacneho vykonu... za pekne oci suhlas nedostanes.
ibaze....ak mas spravne "paky"...:))