Zmenšenie prsníkov

loli

a zistujte si referencia na lekara, ktoreho si budete vyberat , dost na tom zalezi a nie na tom , v akej znamej klinike Vam tu opku urobia. a ak je to dobrý doktor sam Vam ukaže niekolko svojich klientiek ako vyzeraju po a pred opkou, ak nie, skuste sa na to opýtat....

loli

miska17- ak by som Ti mohla poradit, kedy ist na opku, tak bud jar alebo jesen, vtedy sa pekne hoja rany a hlavne neni este ani take teplo a caka sa podla toho, ako maju volne terminy, ja som sla do 2týždnov cca. a ci to nebude pre poistovnu preblem uhradit kvoli tej operacii po novom roku, to sa skus opytat doktora na tej konzultacii, on Ti najlepsie povie vsetko a hlavne sa pýtaj, pýtaj ...:-)) prajem vela stastia

miska17

Bobika diky,presne u mna nejde o rozmar,uz davnejsie som to konzultovala s mojim gynekologom,len som este planovala babetko .Teraz ma to babetko rok,od novembra nekojim,tak by som to chcela podstupit.Potrebovala som mena dr.lebo nie som z BB,aby som vedela v ktory den ist na konzultaciu a ku komu.Lenze mam este jeden problem,necakane a neplanovane ma museli hned po novom roku operovat,este stale som imobilna,dufam ze uz len mesiac a potom rehabilitacia.Ze ci toto nebude pre poistovnu problem mi to uhradit,kedze este stale to nemam ukoncene.Nevies mi poradit alebo niekto? vopred dakujem.

bobika 1

miska17, vieš prsia ti zmenší každy plastický chirurg, ktorý ich vie aj zvačšit :))), v roosveltke MUDr. Moško alebo Lehotský. Ako dlho sa čaká, neviem. Ja som nepodstúpila tento zákrok. A tiež viem, že pokial má žena velké prsia, a má odporúčanie od ortopeda zákrok hradí poistovna. Velké prsia robia galibu každej žene a zmenšovanie nie je ,,rozmer" ako zvačšovanie. Delphia, nepletie ta toto?

loli

ak mas paprier od ortopeda , ides s nim za plast. chirigom, ten sa na to pozrie a dohodne si s Tebou termin na operaciu, on posle papier do poistovne a ides na operaciu, to je vsetko, nikto Ta z nicim nebude otravovat , jedine predoperacne vysetrenia, ktore musis absolvovat.
S týmto som sa stretla ja a ženy z mojho okolia, ktore podstupili operaciu. a je len na doktorovi , ci si nieco pomimo vypyta...to uz ovlivnit nemoze nikto

loli

delphia - ja až tak s Tebou nesuhlasim, pokial ma zena velke poprsie a plast. chirurg jej odporuci zmensenie, ide to na poistovnu , bez toho aby Ta niekto kontroloval.
Pracujem v zdravotnictve a mam dost znamych plast. chirurgov, tak viem ako to chodi, ale neviem ako v Tvojom kraji....

delphia

na to, aby som poznala prisne kriteria poistovni nepotrebujem podstupit redukciu prsnikov. keby schvalovala poistovna spominany operacny vykon len tak hala- bala, tak by sa to dalo zo strany pacientiek lahko zneuzit...a to myslim netreba ti vysvetlovat, ze kazda poistovna si preplacanie vykonov dostatocne sleduje a kontroluje.
zrejme nepracujes v zdravotnictve a teda nevies co obnasa kontrola z poistovne na preplacanie vykonov aj vaznych medicinskych diagnoz, nieto este plastickeho operacneho vykonu... za pekne oci suhlas nedostanes.
ibaze....ak mas spravne "paky"...:))