Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ide totizto o to, ze ziadna poistovna vykon nepreplati, ak sa nejedna o dlhodoby problem. ak sa z nadmernych prsnikov potiaze vyskytuju uz dlhsiu dobu a ani naslednou liecbou nedochadza k zlepseniu, az potom moze byt vykon indikovany lekarom. nie je to vobec jednoduche ziskat suhlas revizneho lekara len na zaklade jednej navstevy lekara s problemami napr. s krcnou chrbticou. operacny vykon je nakladny a na jeho preplatenie poistovnou musia byt padne dokazy, nakolko by to brali na lahku vahu, tak by sa k "papieru" od napr. gynekologa vie dostat kazda zena, ktora si chce dat zmensit prsia len na zaklade ich estetickeho vyzoru... schvalovanie preplatenia vykonu ma striktne pravidla a podmienky.
tak som vedela aj ja ze staci papier od ortopeda a gynekologa ale to s tym chodenim na rehabilitacie som nepocula...bude najlepsie sa zastavit u lekarov a pospytovat sa ich osobne na to...
Bobika dakujem,nevies nahodou aj dr. v roosveltovej nemocnici.A je to tak ako pise Delphia,ze su potrebne vselijake vysetrenia a podstupene liecby?Aby to preplatila poistovna.Lebo co som citala,tak podla toho staci od gynekologa a ortopeda odporucanie.A este prosim ta nevies ako dlho sa caka na operaciu v BB?
loli precitaj si moju odpoved zo 17.2.2009. ak mas indikaciu od lekara (ktoru este musi schvalit revizny lekar zdravot. poistovne), neplatis ani u statneho, ani u sukromneho
loli ide o ESTETICKU plasticku operaciu a plati sa za nu vsade.
miska17, v BB v Novamede znmenšuje Dr. Červeň.