Zmenšenie prsníkov

elisa09

miska17- uvidis aka budes spokojna , ze nemusis nosit tie balvany.
neboj sa narkozy , ja som sa zobudila ako rybka:-))

elisa09

delphia- ja som u obvodnej ani nebola, rovno som sla za otopedom a tomu som povedala, ze ma strasne boli chrbat z velkych prs a poslal ma k plast. chirurgovi. a s tým sme sa dohodli na poistovni a ziadnu ine info o poistovni som ja nemala . len mi povedal, ze to hradi poistovna a tot vse. nemam rada ludi, co nevedia o tom ani hovno a motaju sa do tej temy!

miska17

Urcite necuvnem,to som uz rozhodnuta na stopro aj ked je tu este strach z narkozy.Nechcem sa uz dalej trapit a nosit zavazia,ved keby som to nechala tak .mozno o par rockov by som bola riadne zhrbena.Diky babenky za vase skusenosti.

delphia

elisa ja som nikde netvrdila, ze poistovna kontroluje pacienta. ale ze indikacia na vykon preplateny poistovnou vychadza z dhsie trvajucich problemov, alebo stacilo ti naozaj RAZ prist za obvodnou s tym, ze si chces dat zmensit prsia, ta ta poslala za ortopedom a uz si ziskala suhlas na preplatenie vykonu poistovnou? lebo ak to bolo tak, tak potom sa ospravedlnujem za moje dezinformacie...

loli

sasa- o nom neviem nic. Palencar robi strasne pekne prsia a uz sa to robi setrnejsie, ako pred 2 rokmi, moc sa nerobia uz rezi, no to zalezi aj sice od poprsia, ale doktor Vam urobi take prsicka, ake budete chciet.

elisa09

delphia - suhlasim s Loli, ked si to nezazila tak nepis somariny, presne takto isto som postupovala aj ja a ziadna poistovna ma nekontrolovala .Loli a kde Ta operovali ak smiem vediet?