Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
nana odkial si?
ahojte kočky,
strašne závidím tým čo sú po operácii, aj ja nad tým uvažujem už asi 5 rokov ale stále som sa nerozhodla mám veľkosť 70 F-G, strašne sa s tým trápim , hlavne v lete, chcela by som si dať zmenšiť prsníky cez poisťovňu, ale neviem postup mohli by ste mi poradiť ako mám postupovať a kde v ktorých mestách robia takéto poisťovňou preplácané kliniky? ďakujem pekne za ochotu podeliť sa o skúsenosti môj mail je tomankovaj@azet.sk
počula som totižto že ked je to cez poisťovňu, tak si nemôžeš povedať aké chceš nechať prsia ale rozhodnutie je na nich aké ti nechjú, neviem čo je na tom pravdy. eše raz diky za rady
Mimochodom neviem ci to este stale plati ale kamoska neplatila nic, pretoze pokial je ta operacia potrebna zo zdravotneho hladiska tak to hradi poistovna.
elviee, bola som v prešove u mudr. valdmana, platila som 1100,00 €, bola som spokojná s prístupom i s vysledkom opky
Kamoska tuto operaciu podstupila ako 19 rocna. Je 158 cm vysoka 50 kg a mala dost velke prsia naviem ci patky ale problem bol zo skoliozov chrbtice.Prosat te ich nevladala zo sebou tahat.Myslim,ze jej ich zmensili jeden skoro o kilo a jeden trosku nenej. Teraz ma take trojky.Prsia ma krasne akurat jej ostali dost nepekne jazvy v okoli bradaviek.Prave porodila,ale nikdy nebude kojit(nevytvara sa jej mlieko)Takze ja by som operaciu zvazila len v suvislosti s vekom a tym ci mate deti.Inac ona je velmi spokojna po zdravotnej stranke
handa a kde si bola operovana a platila si si to sama, alebo to islo cez poistovnu?
Mám 4 týždne po opke a každej odkazujem, že ak zvažujete takú vec, nečakajte viac a dajte sa na to. Ľutujem, že som na to šla až v 45-ke. Je to úžasný pocit, keď Vás nič neťaží, sú krásne vyformované a môžte si všetko obliecť.
bm nechces mi pozicat trosku? :)
strapko- ak Ti možem poradit, chod za nejakym ortopedom, povedz mu svoj problem a narovinu povedz, ze chces si dat upravit , popripade zmensit prsia a ak je dobrý, pochopi Ta a da Ti papier s odporucanim na plasticku operaciu.
Ak neuspejes unho, treba len nasetrit a zaplatit si to, su to len dve moznosti.
Prajem vela stastia.