Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ja mam tak 75D-E a nevies ake najmensie by sa mi dali spravit ja by som chcela take B-cka to by mi uplne stacilo...ach teraz som este v praci ale ked pridem na slovensko tak hned idem za otropedom a budem ta informovat ako pochodim lebo uz fakt takto nechcem zit a snad by sa mi to do leta zahojilo mohla by som ho prezit uz konecne plnohodnotne bez komplexov...ale strasne sa bojim tej opky, najma ze sa nepreberiem..hehe
dajen ja som mala 5ky a sla som na 3 ky , no sla som cez poistovnu , ja som nemala absolutny problem s ortopedom, bol velmi ochotný a sam operator mi to najprv navrhol, ze pojdeme na poistovnu, BA je fajn. skus si dohodnut nejake 2 konzultacie a potom sa rozhodni ku komu pojdes a opýtaj sa aj na tu poistovnu
som z NR, cize rozmyslam nad BA...len dufam, ze mi to bude chciet podpisat lekar a dalsia vec je, ze som poistena v rakusku teda mam rakusku poistovnu a ze mi to ta preplati...ale dufam, ze ano...lebo je v spolupraci so vseobecnou a ta to hadam preplaca...ty si to mala tiez cez poistovnu alebo si to cvakala sama? nemas nejaku foto ako to vyzera po opke? aku velkost si mala ty?
dajen- tak ja som trebars bola 2 septembra a bolo to akurat, vsetko sa dobre zahojilo, cize kazde telo samozrejme reaguje inak, moja sestra bola taktiež septembri a pekne sa to zahojilo, ciže chod za ortopedom , ten Ti da papeir, s nim pojdes za plast. chirurgom a ten Ti da termin, zalezi od neho, kedy bude mat volný, ciže to može byt aj do 2 týždnou aj dva mesiace. vsetko musis prebrat s nim. pred opkou cca 2 týždne pojdes na predoperacne vysetrenia a potom Ta caka len vytuzena opka.
Držim palce a necakaj, ked takto trpis.
Možes sa opýtat v akej cast SR byvas a kam by si chcela ist na operaciu?
ja viem, ze na zimu by to bolo mozno rozumnejsie ale ja uz fakt nevladzem takto dakej existovat...strasne ma to trapi a obmedzuje a navyse mam bolesti chrbtice najme krčnej na ktoru sa uz liecim 12 rokov a dokonca po magnetickej rezonancii mi zistili aj poskodenu platnicku medzi 5-6 stavcom tak myslim, ze by som mala dovod na preplatenie poistovnou...neviete mi poradit ako dlho trva vybavovanie tohto vsetkeho? a ako dlho sa potom caka na opereciu?
ahoj!dajen a kam ideš? ivusik pisala že nie je dobré ist na leto na operáciu radšej na zimu ja si to asi nechám pod stromcek
ahojte, prave sa tiez rozhodujem nad operaciou teda zmensenim, trapi ma to odkedy mi narastli:D viac ako 10 rokov sa uz liecim na chrbticu.Raz som uz sla za ortopedom s tym, ze by som chcela podstupit plast. operaciu ale povedal mi, ze to je pekne a pokial som nerodila nemam vymyslat.Mam velkost 70D co je na mna dost a bolieva ma velmi chrbat, zarezane ramienka do ramien a trpim aj kompelxami z toho, ze ked pride leto ja sa musim obliekat do triciek a nie vysnivanych nadhernych tielociek na ramienka a nie to este bez nich...poradte mi co mam robit mam skusit ineho ortopeda? Raz som bola u gynekologicky a ta mi doporucila tiez zmensenie pretoze vraj budem mat velke problemy s tym...a mala pravdu...obmedzuje ma to velmi aj pri sporte....dik za rady a prispevky na moju adresu
dievcata, zeny. pred mesiacom som bola na modelaciu prsnikov. nosim specialnu korzetovu podprsenku, ktora je velmi pohodlna a pod oblecenim neviditelna. ak ju po operacii nosite, netreba to fixovat obvazmi.
ak niektora planujete v blizkej buducnosti operaciu, mozem vam ju posunut. nosi sa 6-8 tyzdnov, takze je v dobrom stave, nakolko som ju kupovala uplne novu.
zuzik. neviem, ci je stastne riesenie ist na plastiku prsnikov v lete. najidealnejsie obdobie je zima. nepotis sa tak a nevidiet ti korzetovu podprseniku, ktora so odporuca nosit 6-8 tyzdnov.