Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Kika32. ja tiez chodim nba ortopediu, ak sa mozem opytat tak aku diagnozu mala ta kamoska , ja som tak ostala po porodoch s takym cislom prs, Prosim na diana.simonova@centrum.sk. Ak by bolo mozne rada by som sa s nou spojila, Dakujem.
vsetky co ste na tuto operaciu uz len pomysleli chodte...ten pocit o pol roka bez bolesti chrbta je uzasny...len odporucam (i ked som sem pisala, ze ja som az tak dobre nedopadla, ale uz je to lepsie)...drzim palce a nicoho sa nebojte...hoji sa to 2-3 tyzdne a tak 3 mesiace blednu jazvy no i dlhsie, je to individualne
ahojte kočky! už dávno som tu nebola. DAJEN ako si dopadla? RURU aj ja by som chcela ist do BB na opku do novamedu ty kam? môžete sa ozvat na ivet2301@azet.sk
AHOJTE BABY.TIEZ VAZNE UVAZUJEM NAD ZMENSENIM ALE BOJIM SA TOHO.PO PORODE NOSIM PODPRSENKU 85DD A MOC MA BOLI CHRBAT.NEVIETE AKO JE TO AJ S POISTOVNAMI?PORADTE MI.DAKUJEM
ascon nie si z vychodu?
DAJEN dakujem ti velmi pekne.A ty si tiez z NR? Co si pred operaciou musela podstupit? Ak chces mozes mi pisat aj na mail mrazova.monika@azet.sk.
Ahojte aj ja chcem íst na zmenšenie do BB trochu mám strach ale dúfam že to bude stát za to.Nevie niektorá z okolia ZH o nejakom ortopédovi alebo neurologovi čo dá odporučenie nech si to nemusím hradit všetko sama.
ahoj monNR ja idem 22.5 na opku do NR ku doktorovi Kovačovi tak ti potom ak sa samozrejme preberiem z narkozy mozem dat vediet ako som dopadla ale po konzultacii s nim sa zdal velmi prijemny
Ahojte,aj ja uvažujem o zmenšení.Neviete o nejakom dobrom doktorovi v NR? dakujem