Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ak nemas prachy, tak nic...
strapko, zajdi za carodejnicou
mam 35 rokou po prvom porode v 19 som nemohla kojit a mlieko som si musela odstrekovat rucne hrozil mi zapal prsnikou odvtedy mam prsia ovisnute,zaroven mam problemy s lavym pranikou mam ho bolestivy pri prehmatani citim hrckovyte tvary sono mam v poriadku chcela by som zmensit ich tvar a upravit ich vzhlad tento zakrok je premna financne nedostupny co mam robit dakujem
ahojky Handa vies ako ti zavidim, ze uz mas po...mna to čaka v maji ale velmi sa tesim i ked mam obavy z operacie ako to vsetko dopadne...a ci sa vobec preberiem...hehe...ake to bolo ked si sa prebrala? aky si mala pocit?
dnes som sa vratila po zakroku domov, pocity sú zmiešane, trochu to boli, všetko mam fixovane a v špec. podpr., takže vyzerám ako doska, avšak keď mi ich ráno preväzoval doktor, boli fajn. dnes som väčšinu času prespala, len je to na chrbte nepohodlné, ale som rada, že to mám za sebou. dúfam že s výsledkom budem spokojná, dnes sa to ešte nedá posúdiť.
handa. vela stastia! a krasny pocit po prebrati z narkozy ti prajem.
ahoj ivetka a všetky kočky, zajtra je môj veľký deň, strach nemám, veľmi mi dobrými radami pomohla Ivušik, za čo jej ďakujem. Ivetka myslím si, že nie je problém pri silnejšej postave urobiť prsia a možno Ťa to motivuje, aby si cvičením a správnou stravou upravila aj postavu. Držte mi prsty, ozvem sa.
Ahojte, prave som si prečítala pár stránok diskusie... Aj ja uvazujem o zmensení, mám 23rokov a 75F, co je teda riadne moc...LOLI mohla by si aj mne poslat nejake info a fotky, som zo Senca,tak by som tiez uvazovala nad operaciou v BA. A to co pises ma nadchlo...moj mail: leann.me@azet.sk , Buduci tyzden si chcem zistit u lekarky ci mi dá papier aby to slo cez poistovnu...Kolko mesiacov pred treba vysadit antiku?? Dakujem za odpoved:)