Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
schudnutim. inac nie
ahojte chcela by som sa spýtať čí sa dajú zmešit prsníky aj bez plastickej operácie ?
Ahoj loli že si sa ozvala skúsim to či to dopadne dobre a čo si spokojná ak sa dá napíš s akej velkosti na akú si si dala zmenšit dakujem.
ahojte baby chcem sa opítat či bola niektorá z vás na opke aj v lete lebo lekár mi odporúča počkat do jesene kvoli hojeniu ale ja sa neviem dočkat.
a este odkaz pre oxy:
ked mas blby den a neudrzis sa na uzde, nechod, prosim, medzi ludi. ani na nete. dik.
ahojte babulky. uz davnejsie som tu nenakukla. ja som 16 tyz. po opke a je mi super. zacina leto a ja nemam ziadne stresy pred satnikom.
a hlavne, ked som si kupila nove plavky, nevedela som sa vynadivat...
prajem vela odvahy a do toho. vsak handa? nie je to nic strasne. u zubara je horsie.
Handa,praveze nie, nie som vobec chora a vystresovana ? mam 18 takze mna moc veci nedokaze vystresovat :-) .. fakt nevem z coho uz sa aj vystieram ... mozno to je aj tym ze moc jem a nehybem sa ? lebo vcera ked som sa najedla tak to bolo hrozne ... Fakt nevem ...
SuSik - nie, ja som nemala žiadne takéto problémy po opke, mňa len bolel chrbát v noci, lebo neviem spať na chrbte. Možno to dýchanie ani nesúvisí s opkou, nie si prechladnutá alebo vystresovaná?
Ahojte baby, chcem sa opýtať či mala niektorá z vás po operácii problémy s dýchaním. Dajte vedieť, díík.