Zmenšenie prsníkov

ivusik

handa. to ze mas mail znamena, ze som ti ho poslala...
a tu podprdu ti treba uz druhy den po opke. ja som dnes skusila si dat obycajnu a ok. takze mas ju k dispozicii. mas to vsetko popisane v maily. pekny den ti prajem. ja som na maily cely den. ale dnes az od 20. hod.

handa

ahoj ivušik, mail: hugo370@azet.sk
ale môžem až poobede po 17.00 hod., teraz som v práci a tu sa nedá.Tá podpr. by mi stačila aj po 15.4.09, keď pôjdem po dovolenke do práce, teraz mám obv. 75 D-E, plánujem B. Pekný deň.

handa

ivusik, ja idem k valdmanovi, nepoznam nikoho, kto bol uňho. chcela by som sa s tebou skontaktovať, hoci maileom alebo telefonicky, ja som z michaloviec, neviem si predstaviť stav po opke, kedy sa dám dokopy, poraď, ak nemôžeš predať tú podprsenku do 1.4.09, kde si si ju kúpila.

handa

ahoj ivusik, veľmi ma zaujala ponuka podprsenky, idem na to o tyzden, mam obavu a potrebovala by som si s niekym o tom pokecat, ja idem do Presova

crazypipi

ahoj lesslie, nemozeš napísať na akej klinike konkrétne ti robili prsia, keď to ,ako vravíš, dobabrali, dik

loli

samozrejme, ze sa preberies, na taketo veci ani nemysli. hlavne zacni konat, leto sa pomalicky blizi a cim skor tým lepsie, a hlavne skorsi termin, aby neboli plne.
na velkosti sa dohodnes s doktorom, ale samozrejme, ze si mozes povedat kolkatky chces, B- sa da, ja som mala take malinke a nakoniec to boli C - ka