Zmenšenie prsníkov

dajen

ahojky kočky tak chcem sa vam pochvalit uz aj ja, mna operovali v utorok a v stredu som sla domov z nemocky a citim sa uplne skvele, ked som si viedla prsia su krasne...hoci su tam este modrinky ale len minimalne...kedy viem, ze tato operacie neobnasa takmer ziadne vyraznejsie bolesti tak sa dam operovat uz pred piatimi rokmi.Operoval ma Mudr.Imrich Kovac v NsP Nitra a chcem sa mu tymto aj podakovat, za perfektne vykonanu pracu.Je to fakt šikulka lebo ja som mala dost vyraznu asimetriu prsnikov a poviem vam teraz tam nie je absolutne ziadna, co sa podari len malokedy...Drzte sa baby a ktore rozmyslate nad opkou tak nevahajte a dajte sa do toho, netrapte sa dalej tak ako som sa trapila ja...

SuSiK

No ja by som rada isla von , ved som aj bola ,ale este sa na to necitim ,mam aj bolesti prs...v pondelok mam ist na kontrolu a ma mi stichy vyberat tak sa ho popytam ze co to,lebo prvy tyzden bol uplne super len teraz to nejak zacalo nevem co to ... a jo tie bolesti to poznam aj to ocumovanie,o obleceni ani nevravim,som rada ze je to uz za mnou :-)

handa

Susik, zdravotne problémy som nemala, ale boli k mojej postave príliš veľké, problém s oblečením a hlavne mi vadilo očumovanie iných. Ja si špec. podprdu ešte občas dám, ale už chodím v obyčajných ale aj bez. Vadia mi ešte kostice, tlačia na jazvy. Určite min. 6 týždňov vydrž v špec.podprde, aby sa pekne usadili. A neseď doma, hybaj von medzi ľudí a ukáž svoje sebavedomie.

SuSiK

Dakujem Handa ,aj ja blahozelam :-) tak ty uz si dlhsie uzivas tento pocit , je to fakt super, aj ked teraz som len domka zavreta ale tricka si skusam tak ci tak :-) ...Pocuj Handa aj ty si mala problemy s dychanim? Mne mamka povedala ze to z toho ze sa hrbim...A este nosis tu specialnu podprsenku?

handa

oxy - zvláštne, hovorí z teba závisť?! Mám osem týžd%nov po opke a skutočne je to pre mňa nový život, žiadne komplexy a ešte k tomu " sú ukážkové". Blahoželám SuSik, že si našla k tomu kroku odvahu.

SuSiK

oxy nechapem nejak tvojej otazke , preco by som chcela zaujat ... pointa bola v tom taka ,ze budem moct chodit po meste v obtiahnutom tricku a nikto po mne nebude pozerat tak ako ked som mala vacsie prsia ...

SuSiK

Ahojte :-) ja som sa len cela troska pochvalit ze som bola na operacii pred tyzdnom ,nastastie vsetko dobre dopadlo a uz sa tesim ako budem chodit po mestecku :-)) ...

Zuzik2233668

Ahojte kocky, tak zajtra letim a v piatok by mala byt operacia ak vsetky vysetrenia dopadnu dobre......Ma este niekto pre mna nejake posledne rady?
Dakujem moc
Zuzana

ňaňa11

ahojte,
prosím Vás nevedela by mi niektorá z vás poradiť nejakého ortopéda na strednom slovensku /žilinský alebo trenčiansky kraj/ ktorý by mi vedel dať odporučenie na túto operáciu, samozrejme že nie na prvý krát ale po nejakej liečbe alebo tak nejak neviem ako to chodí, už mám doma odporučenie k ortopédovi, len stále sa rozhodujem že ku komu ísť, aby som nechodila zbytočne. Prsia mám veľkosť 70 F - G, ale dosť sa sťahujem takže to normálne tak nepôsobí akoby som mala také veľké prsia, tak sa bojím že ked na mňa pozrie tak povie že šak to netreba, a ja už som pevne rozhodnutá že to chcem odstrániť, a všetkým vám závidím ktoré už máte po tom. Prosím poraďte mi. ďakujem pekne tomankovaj@azet.sk
ešte raz vám díky