Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

giaG

Ahojte, chcem si dat zmensit prsia v Ruzinovskej nemocnici, ale nemozem sa tam dovolat. Rada by som sla k Palencarovi. Nemate nanho niekto kontakt? Lebo jeho mailova adresa nefunguje a nikto nedviha... Dakujem.

aluš

ahojte...no nestihla som si tu všetko prečitať...ale ja tiež tak trošku uvažujem o operácii...no dokopy nič o tom neviem...som ešte nič nezisťovala...vedeli by ste mi napisať čo to stojí? a či je tam nejaké riziko väčšie?

olga45

dajen - prosím ťa ak tu ešte budeš písať, ozvi sa mi na adresu olga45@centrum.sk, rozmýšľam tiež nad operáciou. ďakujem

ňaňa11

no tak neviem či sa dajú zmenšiť prsia schudnutím, ak sú naozaj veľké tak ani chudnutie nepomôže, pokiaľ má normálna ženská veľké prsia. ak je žena silnejšia tak možno to pomôže, ja meriam 165 cm a teraz som schudla asi 5 kg na 58 ale prsia mi neschudli ani o milimetrík, a to by som si priala najviac schudnúť v prsiach, ale aj doki na sone povedala že nemám prsa tukové ale samú žľazu, a to mám dve deti a ani jedno som nekojila bo som nemala mlieko, len to zbytočne vláčim, a krivým si chrbticu, už sa teším keď to pôjde preč.