Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Lucik24 určite budeš v celkovej anesteze, takže po operácii budeš taka slaba a omamena to je normalne a kvôli tomu nebudeš môcť chodiť asi až večer keď ti bude lepšie. a misu si neber na to su tam sestričky a sanitarky aby ti misu dali alebo ti pomôžu na zachod prejsť. Kam ideš do ružinova? Ak ano tak tam ti určite pomôžu tam su super čo sa týka starostlivosti po operácii.
lucik :D nejdes naoperaciu s nohami :D ale s prsiami budes moct chodit v pohode :D
bm uz si bola na tej operacii??
caute baby...uz som tu raz pisala, ale nemozem si tu najst svoj prispevok, tak sorry,ak sa budem opakovat...potrebujem poradit.na operaciu idem teraz 25.septembra a neviem, ci budem vladat po opke chodit, hlavne na wc, ci si mam kupit tu misu a ci potrebujem nejakeho cloveka, ktory by sa o mna staral. a kolko dni asi trva , kym sa postavim a budem moct ako tak chodit? prosim, napiste mi, potrebujem si podla toho zariadit vse okolo skoly...dakujem velmi pekne :-)))
ahojte, tiez sa chystam na tuto operaciu,pracujem ale v londyne a chcela by som vediet ako dlho trva proces vybavenia takejto operacie, bola by som velmi vdacna keby mi dal niekto vediet kto ma skusenosti .a tiez keby ste mi dali referencie na neaku dobru kliniku alebo lekara.moj mail:osadskadominika@azet.sk
za odpoved vopred dakujem.
Dominika
ahojte baby. chcela by som sa vas opytat - tie co ste uz boli na zmenseni prs ci sa po operacii nosi nejaka specialna podprsenka a ako to vlastne po operacii je - kolkokrat sa musis prist ukazat lekarovi, ako dlho trva liecenie - treba na liecbu nejake specialne masti ... jedine co som sa docitala na internete je ze operacia stoji okolo 1200 - 1500 eur. a este sa chcem opytat ake mate skusenosti s jednotlivymi klinikami... dakujem
budva ahoj ja sa chystám na opku v septembri a presne tohoto sa bojím že ked priberiem znova mi prsia narastú,ak sa možem opítat kolko si pribrala.Aké to bolo po prvéj opke bolelo to velmo alebo sa to dá zvládnut.
Ja som som bola na zmenšení 2x zo zdravotných dôvodov. Ale ako som pribrala
tak ich mám zase velké. Chcela by som ísť znovu lebo to mám hrozné. Najradšej by som si ich nechala odrezať celkom, nech už mám pokoj. Ja týmto komplexom velkých pŕs trpím celý život. Je hrozné, keď si nemôžeš kúpiť čo sa ti páči a stále ťa tlačia plecia a bolí chrbtica, hlava. Neviem ale, či bude ďalšia operácia ešte možná.Musela by som sa poradiť s odborníkom.
Ahojte kocky, len vam chcem povedat ze dnes mam 3 tyzdne po operacii a doporucujem to kazdej ktora o tom rozmysla.....
Ten pocit lahkost na krku a pleciach sa neda opisat.
sdigby@qinetiq.com
Monika 88
tu je čislo do ambulancie, kde povieš sestričke že sa chceš objednať napr. u Palenčara na konzultaciu a ona ťa u neho objedna, takto sa to tam robi aj keď chcete isť ku komukoľvek: 02 48234808