Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

lucik24

baby, myslite si, ze je velky problem,ked budem mat menzes pocas operacie? prosim, napiste mi co najskor, lebo uz piatok ma maju operovat,ale stale som nedostala menzes, pritom mi uz mal skoncit pred dvomi dnami.dakujem

ňaňa11

olga ja podobne, máj- jún som sa rozhodla a v stredu odchádzam do blavy a vo štvrtok ma idú operovať, zatiaľ sa ale bojím, ale už aby som mala po zákroku, strašne sa na to teším

olga45

lucik24,platila som si všetko sama, pretože cez poisťovňu by to bolo zdĺhavé a možno v dnešnej dobe aj zbytočné. Nie sú ochotní takéto operácie preplácať a bála som sa to časovo odďalovať, aby som si to nakoniec nerozmyslela

lucik24

olga45, preplatila ti to poistovna? a bez problemov alebo si si to hradila sama? ak poistovna , ake papiere si mala? dakujem

olga45

Ahojte, v júni som začala vážne rozmýšľať o zmenšení prsníkov a dnes som týždeň po operácii, nie je to nič hrozné

lucik24

dakujem pekne za odpovede a pre oriesok este jedna info: chystam sa do nitry, bude ma operovat Dr.Mladek, primar plastickej chirurgie. nasla som si na neho velmi dobre referencie, lebo vraj operuje aj v brne a prisiel mi naozaj taky schopny,ked som bola u neho na konzultaciach. tak len dufam, ze mi to urobi tak ako chcem a potom dam vediet...tak zatial , po opke napisem :-)))) papa

domibrcko

babenky ahojte!!

chcela by som ist na operaciu zmensenia prsnikov, baby ktore to mate uz za sebou a ste spokojne prosim ozvyte sa mi.potrebovala by som poradit s vyberom doktora ...
vopred moc diky

Dominika :)

toto je moj mailik: osadskadominika@azet.sk

lesslie

ruru> ja som po operacii pribrala, ale prsia sa mi vobec nezvacsili, asi je to individualne...

libusa3> ja som ziadnu specialnu podprsenku nenosila, dva tyzdne som bola obviazana kopou obvazu a potom este asi mesiac mensou vrstvou aby sa mi prsia nehybali, no podprsenku som nenosila

lucik24> no ja som mala priblem po opke vstat, bolel ma cely clovek, na wc som sla az rano, a to som uz musela...cesta domov v aute bola horsia ako chodza, takze kracat sa da, pomaly ale da