Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ahojte .
Vie mi niekto poradit ,kto bol na operacii na zmenseni prs. rada by som sla cez poistovnu.Koho operovali v Nitre prosim ozvite sa mi na vass@zoznam.sk.
Lucik tak to som este nepocula aby sedela a pichali jej narkozu.akurat mohla sediet ked sa dava ta tabletka " oblbovacka"
takze tomu never a ked si hambliva, popros osetrovatela, ked uz budes na sale, aby Ta odokryl az ked zaspis, mne tak urobili tiez som sa hambila. a narkoza sa picha v lahu a nie v sede, tak vela stastia Ti prajem a neboj.
caute baby....tak mne sa napokon presunula opka na 16.10. kvoli kramom, tak čakam a uz sa neviem dockat...ale mam este jednu otazku...moja kamoska musela sediet naha na stolicke, ked jej pichali narkozu..co je na tom pravdy a preco? lebo ja sa trosku hanbim...dakujem za odpoved
ňaňa 11.
Ty si este velmi kratko po operacii, aby si si jednak mohla skusat uz podprsenky a hlavne tie prsia mas este opuchnute, asi si malo pocuvala doktora, ked Ti vysvetloval, ze to je rezane aj z vnutra a vsetko sa to musi este zahojit a to trva aj dobre 3mesiace.
takze myslim si, ze doktor urobil maximum a uvidis daj tomu cas pokial sa to vsetko zahoji.
Ahojte,
tak ja som 3 týždne po operácii, predtým som nosila veľkosť 70 F-G, podľa strihu. Keď ma doktor kreslil tak som ho prosila že chcem malé prsia, no teraz sú mi všetky podprsenky čo som nosila predtým znova dobré a to som sa tešila ako malé decko že po operácii prídem do obchodu a kúpim si veľkosť B maximálne C, som z toho úplne sklamaná. Uplne neznášam teraz pohľad do zrkadla, je mi uplne na plakanie, vôbec mi tie prsia nezmenšili, len nejako zdvihli, inak jazvy sa hoja super, zachvíľu mi ich nebude ani vidno.
Prosim Vas, poradte mi...citala som toho tu strasne vela. Mam 25 r., mam 2-r. dcerku, uz davno nekojim. V buducnosti ale planujem este jedno dietatko, ale urcite je to este tak 2-3-4 roky, a nechcem uz tolko cakat. Mam prsia velk. E, je to priserne. Teraz som pribrala kvoli jednej liecbe a vyzeram fakt strasne este s tymi prsiami. Uz chudnem a ide to super, ale prsia bohuzial ostavaju. Problem je, ze neviem, ako to je, mozem chudnut aj po operacii este? alebo to bude vplyvat na pooperovanu velk. prsnikov? inak by som chcela asi C, rozhodujem sa medzi B-C, len B- sa mi zdaju male, hm? ale zas bojim sa, ze si dam C a potom sa este zvacsia, alebo nahodou trochu priberiem a budem mat zas nejake D alebo rovno E...co mi poradite? Cakat uz nechcem :( dakujem...a mozete mi poslat niektore co to mate za sebou fotky? na mirinka.r@azet.sk velmi krasne dakujem. Mirka
Prečítala som si všetky príspevky a veľmi pozitívne ma to naladilo. Totiž - už dosť dlho uvažujem o tejto operácii, no nikdy som nemala odvahu. Ale podnikla som už prvý krok - bola som na konzultácii s plast.chirurgom. Ak bol niekto na zmenš. u Dr. Sabovčíka z PO veľmi by som chcela vedieť, či ste boli spokojní s výsledkom. On totiž nemá žiadne fotodokumentácie. Priznám sa, že po konzultácii ma tento zákrok dosť odradil. Myslím tie komplikácie, čo by mohli nastať! No teraz zas o tom intenzívne uvažujem.
Ahojte aj ja som sa musela objednat až týžden po menzese tak asi to budeš musiet preložit.
menzes počas operácie je veľký problém a ani ťa na 100% nezoperujú iba akútny prípad