Zmenšenie prsníkov

Ela.

Lilus to si fakt nič naplatila? Pretože ULK kde pracuje Guba je sukromne centrum to je divne, že tam maju aj zmluvy s poisťovnami, to nebyva zvykom.

lilus

kocky ako som uz pisala moj zakrok sa uspesne podaril a kika operoval ma uz spominanny doktor Dusan Guba, bol velmi mily a ustretovy, mala som z toho vsetkeho dobry pocit, a este som sa sekla v nazve toho pripravku co mi odporucil pred operaciou a po nej, vola sa to wobenzym, a je na to abz sa vam lepsie hojili rany a predisli ste zapalom. dufam, ye som pomohla kocky
:)

tv1

Ked už mam papier od ortopeda, aj od neurologa že je to odporučene zo zdravotneho hladiska ,kde najdem žiadost na poistovnu aby mi to preplatili .Prosím kto to mal nech mi napíše. Alebo stači ist stymi papiermi na plasticku chirurgiu. DAKUJEM

kika.

Lilus kto ťa operoval? Kamaratka chce isť tiež ale musi si všetko zaplatiť. Lebo je to z estetickeho dôvodu :-(

lilus

zdravim kocky, tak ja som kedysi mala take poriadne Ecka, vzdy som chcela mat mensie a pevne prsia, ale presne tak ako aj pri vlasoch vsetky chceme mat to co nemame. lenze mne sa k objemu pridruzili aj strasne bolesti chrbtice a uz sa to nedalo vydrzat, odhodlala som sa na zakrok a doktor mi to este aj diagnostikoval takze vsetko preplacala poistovna :) aby sa rany rychlejsie hojili lekar mi odporucal brat pred aj po operacii wobenyzm. teraz uz mam rok krasne Bcka a som neskutocne spokojna, jazvycky sa krasne zahojili a moje sebavedomie tiez :)

tapinka2

ahojte zienky xcem ist na opku do KE na zmensenie prs cez poistovnu,len neviem ku ktoremu plast.chirurgovi.poradte mi co to mate za sebou,lebo ja uz nevladzem s takymi zit,a k tomu chrbtica a ramena ma bolia no des :( diky za odpovede

lucik24

Caute baby...takze ja uz mam po operacii tyzden aj nieco a citim sa fajn...uz ma to ani neboli...a odporucam oddelenie plastickej chirurgie v Nitre vo fakultnej nemocnici. Vsetci boli skveli, aj starostlivost uzasna. Operoval ma doktor Zamboj, je to taky sympaticky mladas, ale mam to perfektne. Okrem neho su tam aj ini dobri lekari a zlati tiez, ako je primár Mladek , ci doktor Bakos...a pritom to nemate tak odflaknute ako na sukromnych klinikach, a co je lepsie, mate to min. o polovicu lacnejsie...som maximalne spokojna, ze som bola operovana tam...a co sa tyka preplatenia cez poistovnu, tak tu je to trosku zlozite, hlavne pokial ide o vseobecnu zdravotnu, lebo si este nie som ista, ci mi to preplatia, ale hadam ano, lebo mi pisali, ze ak to bude zo zdravotnych dovodov, tak to preplatia. ja som mala len nalezy od neurologa, ortopeda a dokonca aj od psychiatra, ale vraj staci iba od jedneho....tak sa majte,papa