Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
tapinka uz si u nej bola sa informovat? ci len hladas kam? ja sa chystam tiez do ke ale vyberam neviem co by bolo najlepsie ja som nasla doktorku zabavnikovu ale nik mi tu o nej nic nenapisal... tiez by si chcela vybavit cez poistovnu alebo ti vyhovuje aj sukromna?
Dobrý deň môže mi niekto poradiť som zo Žiliny,kde najbližšie robia zmenšenie prsníkov cez poisťovňu. Už roky sa trápim s G-čkami prosím poraďte mi
čo sa týka gynekologického vyšetrenia-mala by si mať mamografické vyšetrenie
Ahojte,zienky,mna caka opka 2.2,no neviem este ako to bude,moja poistovna/Dovera/ma tolko poziadaviek,liecim sa u neurologa od neho odporucanie nestacilo, musela som si dovybavit ortopeda,teraz poslali papiere spat ze este aj gynekologicke vysetrenie????V nemocnici sa tiez cuduju.Moj gynekolog ma vypoklonkloval,ze on mi to nema preco dat.Stretli ste sa niektora s takou to poziadavkou? Na plasticke to budu riesit s poistovnou,tak dufam ze vyriesia,a ze opka vyjde, aj ked moja psychika uz pracuje.....
Barbora 2507
aj tebe povedala doktorka, že ona robí len trojky prsia, a že menšie nie.?
prosim vas zienky nejake skusenosti s mudr.jarmilou hudakovou v kosiciax ohladom zmensenia prsnikov mate?aka je?aky ma pristup pred opkou a po nej?vdaka
prosím píšte, ktoré máte skúsenosti s ružinovskou nemocnicou a to s MUDr. Lopatkovou?Ďakujem
Modelaciu som podstupila 14.12.09 u mudr.Mladeka vo FN NITRA.Robil mi aj korekciu viecok.Maximalna spokojnost.Prsia boli po 2 detoch povisnute a jedno väcsie,takze mi slo hlavne o vyrovnanie velkosti a zdvihnutie.Mala som "D",teraz tak"C".Zlazu som mala dost velku,tak bolo z coho modelovat.Vysledok krasny aj bez podprsenky.Teraz idem v pondelok na stehy.Uz len spevnujuce kremy a pravidelne cvicenie,aby to vydrzalo co najdlhsie.Zakrok som si platila 800 eur vratane anestezie a den pobytu.No teraz je to uz po novom 1300 eur.No stoji to za to.
Sophina, mne povedala doktorka, že mi to preplatí poisťovňa celé. Ja už pár rokov chodim s chrbticou k neurologovi, mám vysunutú platničku a aj s krčnou chrbticou mám problém, bolia ma ramená, takže doporučila ma iba neurologička, že by bola vhodná redukcia záťaže, a doktorka povedala, že to prejde poisťoňou.Ja mám tiež prsia F.
> cast preplatila poistovna.. :)