Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
pre biopich: tak prisla som na kliniku v stredu o 11.30,vybalila som sa,podpisala papiere ze som bola poucena o anesteze.Nemala som strax,len straaasne som sa potila,hned prisla p.doktorka Hudakova,povzbudila ma ze to bude ok :) ze ked sa potim ze je to stres.Pofotila si ma,potom pokreslila pomerala.potom prisla sestricka pre peniaze,platila som 1115eur.
operacia:763
anesteza:266
podprsenka:53
lozko:33
Potom mi natiahla pancuchy na nohy koli prevencii tromboze a krcovym zilam.Obliekla som si zeleny plast a prisla po mna anesteziologicka na salu.Operacia zacala o 13.00 a trvala do 17.00 Ani neviem ako som tam zaspala :)Operacia prebehla v pohode,prebrala som sa az v noci,nemala som ziadne bolesti ani nemam,doktorka mi dala antibiotika a este som si kupila novalgin proti bolesti a wobenzym.Na kontrolu mam ist v pondelok,to bude 5den po peracii,ale neviem ci uz na vyberanie stehov alebo len tak ukazat.Na papieri mi napisala ze len na kontrolu.Sestricky mi rano urobili prevaz,dali podprdu a kolo 9.30 prisiel brat po mna.A sestricky boli fajn,starali sa o mna celu noc po operaii az do odchodu.Bola som spokojna s pristupom doktorky aj personalom.Uz som si videla prsicka hned jak mi robili prevaz pred odxodom no krasa :))) a to len este su po opke
tapinka ozvi sa mi prosim ta ,ja idem na opku v utorok - vass@zoznam.sk
tapinka super :-) cakam kedy co napises :) ozaj kolko si za to u nej zacvakala a aka bola starostlivost? uz sa pomaly zberam aj ja ze sa ohlasim len stale vaham ku komu ist :)
no baby tak ja uz mam za sebou opku,som 2.den po.je to uzasny pocit mat take male :) som trosku bolava ale v pohode.a ten wobenzym ako casto ste to brali,kolko denne?
ahoj Manesa,ja mam ist na opku do BB 18.3,prosim Ta mozes sa mi ozvat na moj e-mail
Rebekita25@azet.sk
dakujemmmm
Aj pred operaciou treba brat Wobenzyn alebo len po operacii,kolko tbl. denne?
Musis mat hotovy rontgen pluc,vysledky krvi a s tymto vsetkym ides na interne predoperacne.Pokial to nemas, interne ti neurobia.No a nezabudni na sono,alebo mamografiu prs.To pri internom mat nemusis,ale treba to ked uz pojdes na operacu na kliniku musia vediet,ze mas prsia v poriadku.Ja som mala sono stare 3 mesiace a bolo to ok.Vela stastia.
baby musim mat najprv interne predoperacne vysetrenie a potom mozem ist na predanesteziologicke vysetrenie?alebo naopak?
Manesa neboj sa tsehov to nic nie je.Modelaciu som podstupila v NR 14.12.09 tiez mi bolo zle z narkozy vracala som o dusu aj bolest bola pri vstavani,ale kazdy den to bolo lepsie a vysledok super.Konecne mam prsia ako volakedy.Po dvoch detoch to nebola ziadna slava a zemska pritazlivost robi svoje tiez.Teraz mozem byt aj bez podprdy a prsia stoja.Velkost mi zostala take C az D podla podprsenky,ale hlavne ze nevisia a su pevne.Drzim palce a bude len lepsie.Odkial si ak sa mozem spytat?
Ahoj, ja som podstupila tuto operaciu 4.2. v BB a poviem bam je to dost velka ulava...pred operaciou som si ani velmi nevedela predstavit ako to bude ked to bude ale myslim ze mozem byt spokojna...Najhorsi bol prvy den po tom, lebo mi bolo zle z narkozy ale aj to sa dalo prezit...pooperacny staj je bolestivy ale na to sa musite pripravit, ved je to rana ako kazda ina...v nemocnici ma asi najviac bolelo ked mi vytahovali tie hadicky z prs(vzdy zabudam ako to oni volaju)ale to je asi u kazdeho individualne, uz mi dali dolu aj z bradaviek gazu a tak to vyzera ze sa prijali takze sa tesim...kazdy den maju viac a viac telovejsiu farbu(aj ked prvy den som sa ich dost zlakla...)teraz vo stvrtok mi maju vytahovat prve stehy...zda sa mi ze jazvy budu celkom pekne a ze sa to hadam bude zvacsa opalit ale kaslat na ne viete aky je to super pocit nepozerat sa na seba ako individuum s gigantickymi prsiami?! trosicku mam vsak jeden prsnik zapaleny na stehu ale osetrujem to repikom a berem aj Wobenzym(aspon dufam ze sa to tak pise...)tak sa bojim toho vytahovania stehov ze to bude bolet....ale drzte palce...a ja zas drzim tym co ich to este len caka...a vazne nebojte sa potom bude uz len lepsie!!!