Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

[zruseny2]

monza a tebe tie prsia sposobuju nejake zavazne zdravotne problemy, ked ides cez poistovnu? alebo sa da s doktorkou, ktora ta vysetruje dohodnut, aby to trochu "prikraslila", aby ti aspon cas preplatila poistovna? ci moc intimna otazka? :)

..pretoze ja mam prsia E-F a hoci ma bolia a boli taktiez trochu chrbtica, az take extremne zdravotne problemy z toho nemam.. ale zmensenie mam v kazdom pripade v umysle podstupit..

monza

Amanda
aj ja idem fo februári k nej na operáciu zmenšenia prsníkov. Ja som si k nim zavolala a pýtala som si niektorého z doktorov, a k telefonu prišla Mudr. Lopatková a hneď sme sa dohodli na konzultácii.Ona ma prijala hneď na druhý týždeň.

Amanda.

Barbora2507 ako si prosim ťa postupovala keď si tam prišla? Myslim či si išla konkretne za touto lekarkou alebo tam nahodou mala ona službu? Ako to tam funguje? Dakujem

barbora2507

..chcela som sa opýtať 3. februara ma caka operacia zmensenie prsnikov v ruzinovsej nemocnici ake mate skusenosti v tejto nemocnici a operovat by ma mala Mudr. Miroslala Lopatkova

loli

priznam za , ze toto som este nepocula, ze sa caka, ja mam skusenost ze akonahle da ortoped potvrdenie, plasticky to pozrie a dohaduje sa datum opky a to je vsetko a potom cca 2-3týždne sa ide na predoperačne

monza

mne to poisťovňa ešte neschválila, čakáme na to, a zrejme až potom mi dá doktorka tú žiadosť na vyšetrenie, že?

loli

tak mas papiere od doktora, ktorý ta bude operovat? ak hej nemala by si platiti nic u tych vysetreni ale je to indiv.

doporucenie nie ale v tých papieroch by sio mala mat napisane ze ziadaju predoperacne tak to staci