Zmenšenie prsníkov

wandaII

Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či najskôr mám operáciu prebrať s plastickým chirurgom alebo potrebujem odporučanie ortopéda na konzultáciu s plast. chirurgom. Mám veľké prsia a veľmi zaťaýuje chrbticu. Počula som, že je potrebné i vyjadrenie ženského lekára. Mám poisťovňu
Union

loli

oriešok, no ma take kratke vlasy a neviem ako vyzera uz teraz ale ked somju videla pred rokom tak bola tam ta podoba nie teda 100% .

tak tam su vsetci skoro na vseto, ja poznam len par tych lastických nie vsetkych. a stale tam pribudaju aj novi, no k tomu chovanovi by som nesla nikdy.

a potom su tam aj dolu na ambulancii dve sestricky jedna blond a jedna cierna. a ta blond tak ta je sado maso, ta ked vybera stichy to je katastrofa, hotova harpia.

Oriesok_

Ja som si vždy myslela ža každy chirurg v ružinove sa špecializuje iba na určitý druh operácii. Napr, že niekto robi iba nosy a napr.uši. Iný iba prsia... ale asi to tak nie je však? Tam robia všetci všetko?

Oriesok_

Loli ta doktorka sa vola asi Simonova. Lebo su tam iba dve ženy, dr. Lopatkova a dr. Simonova ona je blondinka ale neviem či sa podoba na Vondračkovu :-)

monza

ja idem na operáciou k takej chudej, vysokej,má čierne dlhé vlasy, volá sa MUDr. Lopatková M. Niekto s ňou máte skúsenosti?

loli

tak to teda neviem ale vyzera ako helena vondračkova 2 uplne mila super osoba. ja som s nou aj hovorila ale to je asi rok dozadu.skusim to zistit, ale viem ze zije s palencarom

monza

ahoj loli, môžem sa ťa spýtať na meno tej doktorky v Ružinove? Ja tiež mám už termín operácie zmenšenia prsníkov u jednej doktorky.
Ďakujem

loli

tak tam je velmi vela doktorov, ktorí operuju ale vraj tam je velmi dobra doktorka( jedina) ktora operuje a tej pracu som videla, neskutocne prsia co dokaze urobit, ja po porode ked mi ostanu opat vesiaky tak pojdem jedine k nej.