Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
prosím Vás poraďte mi, keď sa chystám na operáciu prsníkov, a pľúca mám trochu zahlienené, ale nekašlem, či budem môcť byť operovaná?
prosím Vás poraďte mi, keď sa chystám na operáciu prsníkov, a pľúca mám trochu zahlienené, ale nekašlem, či budem môcť byť operovaná?
Milke63
Milka ja idem tiež dr.Gubovi teraz 15.2., mna by ale zaujímalo ktorí boli tí dalsi v tvojom vybere. Ak chces tak radsej mi napis na janka201@post.sk. Dik
tapinka este nie... Najprv chcem dat dole kilogrami :-) aby to potom nevyzeralo ze mam velke telo a prsia ziadne :-)...tak niekedy v aprili by som rada isla a to mam este cas na konzultaciu...niekedy vmarci zacnem vybavovat...
Biopich ty si sa este nerozhodla?bola si na nejakej konzultacii?
Tapinka silno ti drzim palce aby si bola spokojna :-) potom napis :-)
Ahojte zienky tak ja uz mam dohodnutu operaciu u Mudr.Hudakovej do Kosic na 17.februara,juj sa strasne tesim :)) potom napisem ako som dopadla paa
Ahoj milka63
ak máš záujem, môžme sa porozprávať, aj ja idem 15.02.10 na operáciu zmenšenia,do Bratislavy do ružinovskej nemocnice. Môžeš mi napísať aj na mail: beata_carion@inmail.sk.
mile zaujemkyne o upravu velkych prsnikov. po dlhych rokoch, co som sa pozerala na svoje "supky" po dvoch detoch, som sa po cielenej analyze vidala do Bratislavy, na pohovori, Absolvovala som ich tri, na vybranych miestach. Dve menovat nebudem, sice ma nesklamali, ale ani nenadchli. Asi to tak malo byt, to najlepsie som si vybrala nakoniec.Pred ambulanciou sice bolo viac ludi, ako inde,ale stretla som po operacii pani, ktora absolvovala to iste, co chcem i ja.Musim povedat, ze nebola som este dnu,ale bola som po rozhovore s nou rozhodnuta. Po asi lo-15 minutach cakania som sa dostala dnu. Celeaj s meranim mojich "supeciek" ako ich volam, to trvalo asi pol hodinu, i s fotkami, ktore mi ukazal v komputri. Lekar urobil na mna velmi dobry dojem. dostala som predbezny termin na marec.lekar je primar Guba, a poviem vam, ze sa uz teraz tesim.
monza
..mozes mi napisat na mailovu adresu barbora2507@gmail.com lebo sem som dosla len nahodou a na maily som stale a tam pokecame o tom viac