Zmenšenie prsníkov

barbora2507

Amanda.

..mne to idu robit zo zdravotnych dovodov..predtym ako som tam isla som mala doporucenie od neurologa..prisla som na platicku chirurgiu a kto mal sluzbu a konzultoval to vsetko s tebou ten by ta mal aj operovat, aspon u mna to tak bolo

monza

chcem sa spýtať, pri zmenšení prsníkov operujú dvaja doktory, alebo len jeden, s ktorým je dohotnutá operácia?

biopich

tapinka na ich stranke pisu za zmensenie 763€ a za anestezu je 266 € a bohvie kolko beru za lozko lebo urcite hned nepustaju domov...tak sa potom ozvi ako si dopadla...

tapinka

pre BIOPICH: Dohodla som si stretko s mudr.Hojstričovou Zuzkou,fotky mi neukazali,ale si ma odfotili(prsia),pomerali a napisali ze z ich hladiska by bola potrebna zdravotna indikacia.ze mam postupovat standardnym postupom,najprv mat vysetrenia od ortopeda,neurologa a sono prsnikov,a s tymi papiermi poslat do zdravotnej poistovne aj s nalezom co mi napisali.Nic som neplatila.aj ja som xodila na rehabilitacie,brala rozne masticky a nic mi nepomohlo.A mudr.Hudakova zo sukromneho centra ma 760eur za operaciu,len neviem ci to je len za operaciu alebo aj za anesteziu,podprsenku.Na tyzden idem k nej na konzultaciu tak sa rozhodnem az po tom.

biopich

Tapinka tych 830 eur nieje az tak moc drahsie to je v sukromnych...aspon co som pozerala cenniky. len je pravda radsej sa pozerat na kvalitu zakroku ako na cenu. Tiez mam doveru :-/ a pocula som o tom ze cez nu tazko vybavit. Myslim ze aj tu baby pisali ze treba chodit na rozne provedury a rehabilitacie aby povolili... V rastislavke ti ukazali aj fotky? Ja by som isla aj do Rastislavky len u mna je to stale tak ze schytam to najhorsie :-/ Ozaj v nemocnici si prisla neohlasene alebo si sa objednavala? platila si za prvy kontakt a vysetrenie? alebo ta neprezerali? Ja by som chcela ist najneskor v marci aby do leta sa zahojili. inak mam D - E tazko povedat nieco medzi tym.

tapinka

pre biopich: xcela by som si vybavit cez poistovnu(ale ma odradila ta dlha doba),mudr.Zuzka Hojstričova mi hovorila ze nerada moja zdravotna poistovna Dovera sxvaluje tento zakrok :(( tak uvidim az po tej konzultacii s mudr.Jarmilou Hudakovou zo sukromneho centra

tapinka

Prave dnes som bola v Kosiciax vo fakultnej na rastislavovej na plastickom oddeleni ze ked xcem cez poistovnu tak je dlha cakacia doba(aj pol roka)a moze sa stat ze poistovna ten zakrok nesxvali.Tak mi bolo povedane.Ale ked si zaplatim sama(co je 830eur)tak behom 2tyzdnov sa da vybavit operacia.Este pojdem za mudr.Hudakovu na konzultaciu a az potom sa rozhodnem.