Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

monza

Vo februári idem na zmenšenie prsníkov, chcem sa len spýtať, či potrebujem na predoperačné vyšetrenie nejaké doporučenie a ak tak od koho.

biopich

delphia no tam je to sukromne nie? tam sa cez poistovnu neda ci sa mylim? koli tomu hladam skorej v nemocnici aby mi nieco uhradila aj poistovna ...

loli

pohotovost je v tej hlavnej budove tak z boku, to uz bolo asi pol 12 v noci oni ho volali z tej plastiky aby dosiel tam sluzil nocnu takze ludia co cakali normalne na poho mali zo mna sou lebo ta p... sestricka na plnu hubu ze slecna ta s tymi urobenymi prsiami podte dnu skoro ma tam piclo a samozrejme chlapi neostali bez poznamok, tak som len pocula vo vnutri ako moja kamoska tam nadava.-)

tam ma pozrel a potom ma zobral do plastiky na osetrovnu a tam mi to robili som rada, ze mi to zachranil.dodnes som mu dvacna, aj ked to neni krasne ako na ukazku ale nevadi mam prsnik a to som stastna.

Oriesok_

Loli tak to si mala fakt smolu že skurat tebe to muselo narobiť take problemy. A prosim ťa keď si šla na tu pohotovost a bol tam ten Trška tak to si šla v noci? Alebo na druhy den? A kde tam maju pohotovosť? Normalne v tej budove plastickej chirurgie na prizemi v ambulancii? Alebo kam si to šla? Dik

loli

No ja som mala po operacii trosku komplikacie.
ja nechcem nikoho ociernovat pre niekoho je tento doktor best no pre mna nie.

Mala som horucky tak som sla, ze idem za fedelesom( ten ma operoval) , pretoze ma bololi strasne prsia a on mal akurat operaciu tam ma zobral chovan, ukazala som mu prsnik a roztrhla sa mi rana, z toho som mala horucky lebo tam bola infekcia.
neviem dodnes preco sa to stalo ci mi skoro vybrali stichy alebo co , nevime uz nepatram a on ma poslal domov, ze to bude ok ze co robim paniku.

tak som odisla ale v noci som dostala take horucky ze rovno na pohotovost a tam bol akurat Trška a hned ma bral dnu ze ved to mam cele zapalene, ze co som nesla k svojmu lekarovi co ma operoval, tak som mu to vysvetlila a krutil hlavou.

osetril mi to, samozrejme tam bol aj hnis, bolelo to ako svina ale musela som vydržat lebo som sa bala ze mi ho odrezu ked mi to prejde do celeho prsnika. bol tam aj nevybraty stich takze mala som pravo ich aj zalovat ale naco , robit si s niekým problemy to nechcem.

dali mi take naplaste co vytahuju hnis a liecili to a casom bolo dobre ale mam tam hnusnu jazvu, ale sla by som znovu, pretože taku ulavu aku mam po opke, tak to je velký rozdiel, no tentokrat by som sla uplne k iným ludom a hajek? tak tot nepoznam ale to meno si spominam, ze som registrovala, ze tam bol.

no ja viem, ze Trška a Palencar su naj doktori, ja po porode ak budem mat zle prsia tak pojdem urcite bud jednemu alebo druhemu, s Trškom este nemam skusenost ale moj znamy je s nim velký kamos tak mi hovoril nech idem k nemu.

Oriesok_

Loli prečo by si neišla k Chovanovi? Povedz prosim. A ktorý chirurgovia sa ti zdali z tých čo tam poznaš trochu taky normalny, ktorým sa da veriť? To ak by som niekedy potrebovala nejaku operáciu aby som mala trochu prehlad :-) Mysliš, že dr Hajek operuje aj prsia? zmenšiť-zväčšiť?

loli

ahoj, tak najprv musis mat potrebne odporucanie od ortopeda, nepocula som este , ze musis mat aj vyjadrenie od zenskeho, ten s tym nic nema ved on ti nekontroluje chrbticu, cize musis ist za ortopedom. a potom si dohodni konzultaciu s plastickym chirurgom. a kludne si vypytaj aj fotky s jeho pracou, nech ti ukaze. niektori to robia sami no je dobre ich vidiet.

prajem vela stastia.