Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Som rada za pozitívnu odpoveď.Aj mňa manžel veľmi podporuje,ešte to skúsim riešiť aj cez lekára,neurológa,lebo mávam migrény a možno zistia,že je to aj kvôli prsníkom.Ale na konzultáciu ku plastickému chirurgovi som rozhodnutá ísť,potrebujem vedieť aj cenu.Tapinka,rýchlo sa daj do poriadku,je fajn,že si mi odpísala.Keby som tu mala niekoho v mojom okolí ako ty,bolo by to fajn.Ja zasa napíšem,ako pokračujem.
cauko Julča tak moje okolie zatial nevie ze som bola na zmenseni prsnikov,som tyzden po operacii a este som nebola vonku.Ale moja rodina je prijemne prekvapena z toho obrovskeho rozdielu,necakali ze chirurgicka mi tak pekne zmensi prsia :) a hlavne sa to paci manzelovi a vlastne od zaciatku ma v tom podporoval aj blizka rodina,co velmi dobre to vplyvalo na moju psychiku pred operaciou a po nej.
Ešte odkaz pre elizu 17.Dúfam,že po operácii sa mi ozveš a povieš aké to bolo a načo mám byť pripravená.Budem držať palce.Veľmi by mi to pomohlo.
Ahojte eliza 17 a tapinka.V prvom rade díky,že ste sa mi ozvali.Ani som nedúfala.Môj problém s prsiami riešim už dvadsať rokov a všeličo som si užila.Potom prišli detičky,dve,musím povedať,že som vo forme,lebo pravidelne cvičím,až na tie prsia.Posilujem o dušu prsné svaly a nič.Keď príde leto a mám si kúpiť plavky,som zúfalá.Postava chudá prsia veľké.Zmenšenie by mi pomohlo hlavne psychicky.Môj manžel ma podporuje,ale bojím sa komplikácií,predsa je to operácia a doma dve malé deti.Som zo ZA a tu je málo možností na plastickú chirurgiu,chcem ísť do Martina.Mám ešte jeden problém, chcela by som vedieť ako zareagovalo Vaše okolie,keď ste išli a idete na zákrok.Možno je to smiešne,sme emancipované(ja mám VŠ),ale neviem ako to poviem mame a mojej svokre,s ktorou bývam.Bojím sa odporu a nepochopenia.Ozvite sa mi.
ahoj Julca,ja mam dvojrocnu babulku,tiez sa toho obavam,predsa je to riadne sidielko,teraz ma este tulkacie obdobie,no dufam ze to dako bez ujmy zvladneme.Ja idem na opku 18 marca,vybavovat som to zacala este zaciatkom novemmbra a az pred dvoma tyzdnami mi to schvalili,tak sa tesim a zaroven mam aj trosku obavy .
ahoj Julča tak ja som opku podstupila pred tyzdnom a mam 10mesacne dievcatko.Moja este zatial nexodi a so vsetkym mi pomaha manzel.Skusala som ju zobrat na ruky ale opatrne aby ma nebuxla do jaziev.Kedze mas starsie dietatko odporucam aby ti s nou niekto pomohol min.2tyzdne.
Ahojte,čítala so príspevky,chcem ísť na redukciu prsníkov,ale som ešte na MD,druhá dcéra má 2,5 r.Chcem to stihnúť pred nástupom do práce.Idem sa objednať aj na konzultáciu k plastickému chirurgovi.Poraďte mi,či to pri malej zvládnem,alebo mám ešte počkať.Operovať by som sa dala tak na jeseň.
biopich ja som teraz 6den po opke a citim sa uzasne,vobec som nemala ziadne bolesti(kazda to inak zvlada,kazde telo-organizmus je ine)akurat ze ten pooperacny stav je trosku bolavy ale v pohode.stranka je www.plastickachirurgia.sk
Nazov maju Centrum plastickej a estetickej chirurgie na Mojmirovej 8.Vcera som bola na prevaz a p.doktorka so sestrickou sa tak vytesovali ake su pekne,ze sa krasne hoja(ze vela robi ten wobenzym)ze sa jej vydarila pracicka :) ja som taka stastna jak blcha haha. a ked som stupila na vahu tak mam o 3kg menej! a na tyzden mam ist na stehy.Zavolaj a dohodni si konzultacku ved za to nic nedas,ved je taka mila usmievava a hlavne ochotna,keby nieco tak sa jej mam ozvat hocikedy.
tapinka super som rada ze si spokojna...dufam ze sa ti to skoro pohoji. Joj ja som nervozna len pomyslim ale tiez ani strach uz sa tesim aj ja len tie peniazky nejak sa kotulaju bokom budem musiet pockat do buduceho mesiaca aby som vysla...ako sa vola ta klinika? ze pozriem aky maju telefon aspon sa ozvem a na konzultaciu by som zasla uz cim skor
este som zabudla dodat ze doktorka mi dala dole nadbytok tuku,kozne tkanivo(na konzultacke mi povedala ze tak do 2kg pojde dole),vyformovala a nadvihla a upravila bradavky.