Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
ahojky,Terezka,len vela pit tekutin,nizky tlak mavam aj ja a problem je v nedostatku tekutin,pijem malo,niekedy sa musim az donutit.Dnes som si bola dat odobrat krv,aby ju mohli pouzit pri opke na transfuzke,akurat dr.tam jednej pani,vravela ze ma dost nizky tlak,aby si dala riadnu kavu.
Julca drzim palce,aby si si to rychlo vybavila.
Nikuska mam doveru,ja som chodila ku neurologicke cca polroka.mavamdost velke migreny,bolieva ma krcna chrbtica,medzi lopatkami,ramena,tak som sla,brala som aj tablety co mi predpisala,mierny utlm,porobila mi vysetrenia aj ct,vsetko ok.Takze som sajeje spytalaci tomoze suvisiet s prsiami,ona ze ano,dala mi odporucanie.Bola som sa spytat na dovere,ze co mi este treba,povedala este odporucanie ortopeda,ako som uz pisala poziadala som ho o to,vysetril ma,urobil rtg.Potom to moj plastik poslal na poistovnu,po dvoch mesiacoch mi prisiel papier o dolozenie mamologickeho vysetrenia so sonom.dolozila som a hned to bolo schvalene.
Neviem aku mas poistovnu,ale chod sa urcite spytat co vsetko potrebujes.Hoci ja som aj bola a vtedy mi to nepovedala,hadam najlepsie zavolat reviznemu dr.tvojej poistovni.Ak mas este nejake otazky kludne sa pytaj.
Ahojcek eliza17.
Mozem sa ta spytat v akej zdrav.poistovne si?? A potrebujem mat dlhodobé záznamy od ortopeda. alebo čo potrebujem k tomu, aby mi to aspon zčasti preplatila ZP?
Dakujem
poradte mi co mam brat na nizky tlak ,večer mi padol na 80-50 potom po 1 l vody to bolo lepsie hrozne sa mi tocila hlava aj som vracala neviem preco inač sa mam dobre nic ma neboli. Hrozne sa tešim ,teraz je to lepsie 120-90.Uvítam všetky rady.
Tak si apríl 74,ja som apríl 73 a vidíš ako dlho sa už trápime.Sme ešte mladé a pekné,tak si treba ten život spríjemniť.Potešila ma aj Terezka.O týždeň sa objednáva ku plast.chirurgovi a tiež chcem ísť na neurológiu.Už budeš aj po opke.Som veľmi zvedavá,ja tiež napíšem ako som pochodila.
ahojky,Julca mesiac po opke budem mat 36.Nikto z dr.ma neodhovaral,plasticky povedal ,ze sa moze stat ze bradavky nemusia byt uz take citlive,a ze to dlhsie trva a tak okolo opky ,ako okolo kazdej.platila som akurat u ortopeda 20eur za potvrdenie ,lebo som si ho pytala ja a neliecila som sa unho.Inac mi to hradi cele poistovna.Ja tiez obcas kuknem aj na omlazeni,aj inde uz som toho precitala kvantum..
Terezka gratulujem,tesim sa s tebou
Ahojte vsetci ,konecne som dnes doma, v stredu ma operovali v B. Stiavnici . Je to užasný pocit . Aj manžel si to nevie vynachvaliť ,že vraj ani ako 20 ročna som nemala take pekne prsicka .Citim sa užasne.
biopich ano aj ja som videla na tej stranke ze aj tam ordinuje,no mne nic nehovorila len mi vravela ze stredy robi na Mojmirovej(konzultacie,operacie...)a akurat ze som bola v pondelok na prevaz ale az poobede kolo 15:00.Takze asi ma vyhradene dni a cas v tyzdni na klinikach.Ktovie kolko tam stoji operacia na KVP
ahojte tak ja este som nebola na konzultacii ale uz o tom vie moje okolie ze sa chystam :D spravim aj rozluckovu oslavu haha okolie to berie dobre mama ta sa ma pytala len tolko ci sa nebojim ale chape ma no viem ze sa bude velmi bat viacej ako ja. Inak kamaratky to beru ok kamarati zase to beru tak ze to su prednosti a mali by mi ostat ale muzi ved viete ako uvazuju ked sa jedna o prsia. Priatel tiez nadceny nebol ale povedal ze nech idem vidi ako sa tesim a aj to ze teraz koli nim niesom stastna ze mi toto prospeje tak zmenil nazor.
Tapinka pisala som tu pred par dnami ale nechcelo mi vlozit moje prispevky. Pytala som sa ze ta tvoja doktorka ci nerobi aj na inej klinike tiez na KVP lebo aj tam figuruje jej meno a je tam jedina plasticka chirurgicka.
Ešte som sa chcela spýtať elizy 17 koľko máš rokov.Ja mám 37 a myslím si,že budeš mať možno toľko koľko ja.Ešte som sa chcela spýtať,či ťa lekári (pl.chirurg,neurológ aj ortopéd)neodhovárali od možných komplikácií.Už som ohľadom toho prečítala veľa vecí,ale aj na tomto fóre baby a na www.omlazení.sk písali,že tie komlikácie sú minimálne a už by to urobili skôr.Ja to idem iba všetko rozbehnúť a bojím sa,aby sa na mňa nedívali ako na blbú.Najhoršie to bude povedať mame a svokre.Ale asi ich pripravím na hotovú vec.Môžeš mi napísať,koľko budeš platiť?Už šetrím.Čaute.
ahojte,Julca samozrejme ozvem sa a napisem.Ja idem do BB,uz sa mi to krati,ako som pisala sa velmi tesim a zaroven aj bojim.Rada to tu citam,a tesim sa ked pisu kocky aj po opke,je to take povzbudenie,hnalo ma to k tomu aby som to konecne rozbehla.Tiez mam postavu nohy ,zadok v poho no tie prsia,och...Mam dve teenegerky a malu babulku,uz som davno uvazovala o zmenseni,no este som chcela tretie babo a kojit.beru to v pohode,praju mi to,aj manzel lebo tie moje migreny,das ist hruza,len sa boja aby to dobre dopadlo.Z okolia to vie moja mamka,dve kamosky a nik ,ratam s tym ze to bude badatelne,ale nak si myslia ostatni co chcu....
Wobenzym si mam kupit ale uzivat az po opke,v pondelok si idem dat este zobrat krv aby mi ju mohli pri opke dat,potom predoperacne.
Tapinka,ako?tesim sa s tebou.
Julca,ja som chodilak neurologicke polroka ,ct bolo ok,tak povedala ze to moze suvisiet s krcnou chrbticou a napisala mi odporucanie.Ortopeda som si musela dovybavit pozadovala poistovna a mamologicke tiez ,ale to bolo hlavne kvoli tomu aby sa vylucil nejaky nalez,co som aj rada,odlahlo mi ,mam doveru a ta ma taketo podmienky.Tak zatial pa pa