Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ahojte...chcem sa vas este spytat kde ste si davali robit zakrok, jazvy sa vam pekne hoja, a citlivost?? rada by som to podstupila nakoľko mam velkost E-F a to mám 21 rokov. Je mi to velmi neprijemne...Ale mam z toho veľke obavy.
Dakujem všetkým za odpoved
Kočky, do toho, zmenšovanie mám za sebou. Robili mi to pred 2 mesiacmi. Cítim sa super, vyzerám super a ani bolesti neboli také veľké ako som si myslela. Zo zdravotných príčin mi to preplatila poisťovňa. Konečne si môžem kúpiť peknú blielizeň, plavky, všetko, teším sa na leto!
ahojte, kamarátka ma s prsiami problémy, bolieva ju chrbtica, hlava, je zhrbená, prsia má ťažké a boli ju pri športovaní, preto by som sa chcela spýtať, či sa dá aj zmenšenie pŕs predpísať trebárs lekárom a pacient si potom neplatí celú sumu sám. ďakujem
Preboha a kde bola sestra.Ja som zo Za a tu veľa možnosti nie je.Baby nestrašte.Inak drvivá väčšina názorov je pozitívna,čo ma aj presvedčilo o zákroku.
Ja mám teraz tak D,ale prsia sú ovisnuté a ťažké,v podprsenke sú napratané.Cítim záťaž na chrbticu,proste sú neprimerané ku mojej postave,ale ako som čítala,na vyšetrenia ťa odporúčil plastický ch.
No a čo sa týka operácie pred materstvom?Všetko treba prekonzultovať s lekármi.Veľa žien píše,že prsia môžu znova narásť.Ja mám dve deti a pri každom tehotenstve mi rástli len prsia až potom bruško.Ja tiež som bojovala s týmto problémom asi od devätnástich a všeličo som si užila.Kto je sprostý má aj sprosté reči.Ale nad plastickou operáciou uvažujem až teraz po dvadsiatich rokoch a dúfam,že urobím dobre.Neviem ako to zvládaš psychicky.Kľudne sa objednaj na konzultáciu ku plast.ch. a porozprávaj sa s ním.
eliza17
Odporucila by si mi operaciu aj ked mam 21 rokov a materstvo pred sebou?? A kde si bola na operacii? Pocituješ mensiu citlivost prs?
ahoj Julca,mam E-F a ty?
Vsak uvidis ako pochodis,mna sa pri prvej navsteve u plastika spytal ze ako to chcem ci cez poistovnu alebo ako samoplatca,ja reku cez poistovnu,mam odporucanie,tak ze nevidi problem v nepreplateni
Eliza 17,chcem sa ešte spýtať,aký máš košíček?Čítala som,že na tieto vyšetrenia posiela aj plastický chirurg,ale musí dôjsť k odobratiu 500 g,aby to poisťovňa preplatila.No veď uvidím po konzultácii.