Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
tapinka, nie nemám rez pod prsníkom, a hneď po operácii som si vedela zdvíhať aj ruky, je to dobré. Pôvodne mi doktorka chcela pod jedným prsníkom spraviť menší rez, lebo jeden prsník som mala väčší, ale nakoniec mi ho nespravila.
Monza tebe nerobili rez pismena,,T,, ale obratene?Nemas rez este pod prsnikom?
zabudla som dopísať,že technika operácie bola rez okolo dvorca a rez dole, nič viac, a pritom som mala dosť veľké prsia.
Ahoj barbora2507, operácia dopadla dobre, dnes som 7. deň po op, cítim sa dobre, Dr.Lopatková a Dr.Hulín ma operovali, veľmi boli poriadny, tiež mi odviedli peknú prácu, som veľmi spokojná.Sestričky na oddelení boli veľmi ochotné, starostlivé. Chrbtica je odľahčená...veľmi sa teším na dalšie dni.Aj držanie tela mám rovnejšie. Som rada, že aj ty sa máš dobre.Aj ja odkazujem dievčatám, nemajú sa čoho báť, prvý deň trocha bolesti, ale potom každým dňom lepšie.
...nikussssska, kontakt Ti dám do ambulancie, a tam si vypýtaš p.doktorku, alebo možno Ti dajú na ňu kontakt.02/48234809.
ahojte ako sa to dobre cita ked pisu baby co uz maju po opke,normalne sa tu usmievam a tesim velmi,baby fakt je to super ako nas tu povzbudzujete.Ja to mam za par,neviem sa dockat.
Viem ako sa citite nikuska a lenocka,to iste ja vo Vasom veku,no vtedy poistovna nepreplacala a uz vobec sa dr. nebavili s babami v takom to veku o opke.Prisli deti neriesila som to,no ako roky pribudaju je to cim dalej horsie s chrbticou no tak isto s komplexami,ja som v plavkach na kupku alebo plavarni nepamatam kedy naposledy bola.teraz uz obkukavam po nete ake plavky si kupim,ake tricka,konecne nie Xl a viac,juj tesim.
Citala som ze robia zmensovacky aj mladym babam ktore este nemaju deti no je tam riziko nekojenia a potom aj po porode prsia zmenia tvar.Neviem ako sa k tomuto stavia poistovna,treba si to vyzistit,drzim palceky,chapem Vas.ja si velmi pochvalujem podprsenky minimizery,aspon o jedno cislo zmensia.
Ahoj monza..
mohla by si mi prosím ťa poslat nejaky kontakt na dr.lopatkovu?
Dakujem
monza
..ahoj tak ako ti dopadla operacia? Ja som operaciu absolvovala v ruzinovskej nemocnici v ba a operovala ma dr.Lopatkova a dr. Hulin...nemozem na nich povedat ani jedine krive slovicko a urobili mi to naozaj krasne...Dneska je presne mesiac co som absolvovala operaciu, nemozem si to vynachvalit, doporucujem kazdemu kto vaha len smelo do toho..bolesti som skoro vobec nemala a teraz mi je konecne vsetko oblecenie dobre na hrudniku..prvy krat v zivote sa tesim na leto a konecne sa mozem ist kupat a nebudem sa musiet hambit
Ahojte všetci.
Dnes som bola po tyždni na kontrole vo Vrabloch u dr. Zamboj ktory ma operoval pred tyždnom v B. Stiavnici. Velmi šikovný sympaták každému doporučujem,mám to velmi pekné ,jazvy sa pekne hoja ,prsia su rovnake ,vztýčene. Hrozne sa tešim ,len to okolie moje asi závidia hlavne kamaradky. No nevadi hlavne že to dobre dopadlo,o týžden vyberaju stehy.Z 90 E mam teraz C ka ale je to v prsiach velke a že sa to upravi medzi B-C. Este je to modre,ale ináč asi zázrak,take dielo spravit ako sochár. Baby dajte sa do toho ,bolest hrbtice je vačšia ako po operacii bolesti . Majte sa Terka
Ahojte nikusssska a lenuska 1681.Keď si hodíte na internete zmenšenie prsníkov je tam toho veľa popísaného,aj v diskusii na tomto fóre(choďte dozadu) aj na www.omlazení.sk.určite si vyberiete to svoje a potom sa rozhodnete.Tiež som mala tento problém už ako dvadsať ročná a internet ešte ani neexistoval a možno ani také operačné techniky.Aj ja idem iba všetko vybavovať a mám 37 a dve deti,ktoré mi ešte dávajú zabrať,preto sa toho aj trocha obávam odhliadnuc od reakcií okolia (mama,svokra a tak).