Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Ahoj,Julca,je to na tebe.
Ja trebars nastupujem v stvrtok,v piatok operacia a domov ak vsetko bude ok tak v pondelok rano.Ano je pri takejto opke vacsia strata krvi,preto som si aj ja bola dat zobrat krv na transfuzke,/autotranfuzia,darujes krv sama sebe/odobrali mi 4dcl a tie mi pri opke daju,mozno to nebude stacit a daju mi aj inu a mozno bude.
Tazko je rozhodnut sa aj mne tak bolo ale pri predstave ze este budem velmi dlho pracovat a moja chrbtica....
No zaroven sa aj bojim,ale snad to vsetko dobre dopadne.Zajtra si idem dat porobit predoperacne a potom uz len par dni cakat...
Ahojte kočky,tu je Julča.Už ste sa dlho neozvali.Dnes som volala z plast.ch. a akosi ma to odradilo.Povedal,že sa jedná o veľký zásah do organizmu,kt.si vyžaduje niekoľko dňovú hospitalizáciu,možno aj transfúziu.Rozhodne sa treba dať operovať v nemocnici.Tak čo vy na to,ísť do toho?Lebo na buúci týždeň mám stretnutie.
Baby -ktore ste po operacii kedy ste nastupili do prace,do kedy možem byť PN.Dakujem za odpoved
Ahoj francy,už som kontaktovala sanatorium Helios v Martine,Mudr.Pridavka,idem sa objednať na konzultáciu a našla som aj zariadenie Vesalius v Rajci.Všetko je na internete.
julca, ake moznosti si nasla v ZA? Lebo ja som tiez z okolia ZA a neviem, kam sa obratit.
Ahojte. Chcem sa spýtať, či je vhodné ísť na modeláciu, resp. zmenšenie prsníkov pokiaľ som ešte nemala deti a nekojila? Mám 25 r. a veľkosť 80 D-E. Nepociťujem nejaké zdravotné problémy s chrbticou, len mám prsia ovisnuté. Myslím si, že by mi dokonca stačilo len zdvihnutie. A ešte by ma zaujímalo, či keď by som po operácii schudla, či by zase neklesli dole ...
Prosím vás a neviete mi niektorá vysvetliť tieto metódy - Podvihnutie a zmenšenie prsníkov technikou Lejour, Hall Findlay, Graff. To som našla na stránke Ružinovskej nemocnice. Pretože uvažujem nad BA, prípadne NR.
Díky
Ahojte bývale spolutrpitelky. Hladam niektoru z vas, ktorá bola na zmenšení pred kojením. Prosím potrebujem sa poradiť s niektorou takou.
Díkes
baby a počujte že v tej BA sa každy doktor venuje všetkomu to sa tam nerozlisuje že jedne iba to robi a druhy iba to však??.....a ake mate skusenosti s doktorkami ktoré tam pracuju?ako vyzera ich praca??.........pomohlo by mi keby sa to tykalo materských znamienok.Dakujem
ahooj baby viem že sa to tu jedna len o zmenšeni prs ale nemate tu niektora skusenost aj s ničim inym .??ako trebars moj pripad odstranenie materskeho znamienka čo robili niektorej v BA v Ružinove na plastickej chirurgii??ak ehj tak ako to dopadlo ako to vyzeralo kde to bolo??pls odpiste aspon niečo.
Ahoj Lenuška,na internete nájdeš zoznam kliník,ktoré robia zákrok a vyber si blízko tvojho bydliska.Nájdeš tam aj kontakty na plastických chirurgov,treba sa im ozvať a objednať sa na konzultáciu.Ja to idem vybavovať,už som kontaktovala plast.chirurga,idem sa objednať na konzultáciu.Tiež som zvedavá,ako to dopadne.Odporúčajú vyskúšať viacerých,ale ja som zo Za a tu nie je veľa možností.