Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Už mame iba jednu zdravotnu poisťovnu. Zlučili sa aj všeobecna so spoločnou, takže už nebudu žiadne rozdiely robiť s pacientami.
Julca ahoj,takze v piatok ma neoperuju ,lebo mi prisiel menzes,zajtra sa dozviem novy termin opky.
Evka,tak to si asi natrafila na osobu ,ktora nic nevie a sedi tam kde sedi....
Pokial viem preplaca to kazda poistovna,len kazda potrebuje nieco ine,myslim odporucania,skus telefonicky zavolat do tvojej poistovne ale do hlavnej centraly,jedine to Ti mozem poradit.Nie som si teraz ista ale na jesen operovali jednu kamosku myslim ze mala tiez vseobecnu,mala len odporucanie ortopeda a preplatili jej to.Skus to ,drzim palceky...
Julca,vino som si dala este v sobotu,kupel tiez a nic...Teraz uz nesmu prist,ved v piatok opka...
pozdravujem všetkých, takmer každý deň si pozriem túto stránku, ale ešte stále som sa nedozvedela ako to vlastne je s tými poisťovňami.Ja mám všeobec.zdr.poisťovňu. Už som bola dvakrát za plast.chirurgom, keď videl moju zdravot.dokumentáciu od ortopéda,neurológa a množstvo rehabilitácii, ktoré som absolovovala, tak mi povedal, že tu niet čo riešiť a že so zdravot.poisťovňou by nemal byť problém. Tak ma s tými vecami a aj s jeho odporúčaním poslal k revíznemu lekárovi v miesto môjho bydliska. A tá na mňa pozerala akokeby som spadla z neba, že čo to vlastne chcem, že ono také nič nepreplácajú. Takže teraz neviem čo ďalej,má niekto podobnú skúsenosť, prípadne ako sa to podarilo vyriešiť? Bola by som veľmi rada, ak by sa niekto ozval.
Treba si dať červené víno a teplý kúpeľ.Držím Ti palce a som strašne zvedavá.Ja stále váham.
ahojky,neozvala som sa par dni ,vyskytol sa mi problem a dufam ze nebudem musiet prelozit opku.Totiz 9 som mala dost menzes a dodnes nic.Som strasne nervozna z to ho,este dovcera som ich strasne chcela dostat,bolo by to sice ltt,no oddnes zas opacne,nechcem.Nechapem preco mi meskaju,tehotna stopro nie som,jedine si myslim ze asi ta autotranfuzia mi to odialila,predsa 400 naraz a tesne pred menzesom,alebo ze som uzivala cecko?Norethisteron ze by bolo riziko par dni pred opkou,tak sa idem napchavat dalej ceckom.Takze asi tak.Toto by som si nebola pomyslela za mi to moze skomplikovat.
Ahoj Slavulka,teraz uvažuješ o remodelácii?A prečo sa tie prsia zväčšili,máš už detičky?Už si to konzultovala s nejakým lekárom?Daj vedieť,lebo ja o tom len uvažujem a mám kontaktovať plast.chirurga.Išla by si vtedy do toho znova?
ahojte ja som to albsolvovala v 18stich,teraz mam 26 a uvazujem znova... v 18stich som uz mala c kosik ale nedavala som si ich zmensovat len modelovat. dnes mam prsia d/e a bolia ma zlazy je to hrozne..navyse mam jazvy. ako moje telo sa vyvijalo a prsia rastli tak ako je koza pri dvorcoch ta jazva dookola sa mi zvacsila na cca 2cm a je to priserne -(((( dodnes lutujem ze mi okolo dvorcov nedal doktor vnutorne stehy ale pomerne skoro mi vybral z nich tie klasicke po 7dmich dnoch. domnievam sa ze keby som tam mala stehy vstrebatelne tak by tie jazvy dookola nemaly kedy natahovat..vsetko to bolo velmi cerstve a prsniky mali svoju vahu..tak sa to nathalo..som len sama s tymto zazitkom????
Neviem ešte všetky podrobnosti,ale na tu konzultaciu pôjdem a určite mi aj ty pošleš len samé dobré správy.Veľmi ti držím palce a aj kočky po opke sú veľmi spokojné,čo takto čítam.Aj teba budú operovať v nemocnici.Drž sa.