Zmenšenie prsníkov

tapinka

Biopich tak ja si ich kremujem s obycajnym kremom z orifamu,co sa rychlo vstrebe do pokozky.Doktorka mi odporucila aby som si jazvy natierala s framykoinom,tak aj s tym si natieram.Potom daj vediet ako si dopadla na konzultacke.

julča

Ahoj eliza,malá nech sa vylieči a budem čakať s tebou na opku,som zvedavá.Operácii si si tiež užila,takže vieš aké to je.Ja by som rozhodne mala ísť na konzultáciu,len určite nebudem mať doma takú podporu ako ty(okrem manžela).Dúfam,že ak by som to vybavovala v apríli,tak to do augusta stihnem.

eliza17

ahoj Julca,tak novy termin mam 29.3 nastup,30.3opka,je to vo velkonocny tyzden,ale ze ak to bude dobre prebiehat tak na zeleny stvrtok by som sla domov.Inac dobre sa to aj takto stalo,ze mi necakane prisiel menzes,lebo do rana mala dcerka zvysenu teplotu a kaslala celu noc a teraz ked som si predstavila ze mam ist do nemocnice a malicka je chora....to sa proste muselo stat ze som odriekla opku.
Joj kolko razy som mala zajacie umysly nechat to vsetko tak uz aj pocas vybavovania,bojim sa narkozy .cisarske som mala pri vsetkych troch dcerach,v celkovej,a raz opku kolena pri vedomi,keby sa dalo aj tu vybrat ze nie celkovu,bola by som spokojnejsia,no neda sa...ako narkozy som celkom fajn zvladala,len mam strach aby som sa zobudila.ale to ma asi kazdy...
Daj sa urcite do toho,ja budem robit po md v obchode a s krcnou chrbticou kapem uz dlhooo,som teraz doma a co potom ked budem furt daco zdvihat a makat,nechecm skoncit zohnuta a na invalidnej...

biopich

tapinka dnes som sa odhodlala a zavolala som. Tak som objednana nabuduci utorok na konzultaciu do pro care ma nasmerovala vraj mi tam spravi prvu konzultacku. Tak sa uz tesim velmi co bude aj som kusok nervozna...som rada ze sa ti to pekne hoji a ozaj mozes aj tu napisat s cim sa kremujes a tak co je dobre si zabezpecit :-)

tapinka

Biopich ja sa mam uzasne,prsia mam fajn :) pekne sa mi to hoji,stale si ich kremujem lebo mam suchu pokozku.Dnes je to presne mesiac od operacie,a chodila som kazdu stredu na kontrolu-dnes som bola na poslednej a mam sa prist ukazat o pol roka.Vecer si ich mocim s harmancekom aby sa mi lepsie hojili jazvy a furt sa vytesujem ake pekne mi ich spravila,ze mam dobry pocit ze som sa dala na tu opku :)) zienky vyberte si dobreho chirurga s dlhorocnymi skusenostami a chodte do toho :) paa

julča

No vidíš,eliza,ale neboj sa už máš vlastne všetko za sebou,len absolvovať zákrok,treba len vydržať,aby všetko dobre dopadlo,neviem ako ty,ale ja mám za sebou dve sekcie,takže viem,čo je to ľahnúť si lekárom pod nôž,aj preto ešte váham,hrozne som zvedavá na tvoj názor,lekárovi som mala dnes volať,ale urobím to asi až za týždeň.Manžel ma podporuje a stále tvrdí,aby som aspoň absolvovala konzultáciu.Keby som bola na tom aspoň ako ty.Je to naozaj môj sen niečo stým urobiť.Verím,že to chápeš.Ak budeš chcieť pokecať,tak odpíš.Držím Ti palce.

biopich

tapinka uz ok som sa vratila o stranku do zadu som bola popletena :-) tak je to na tej mojmirovej tak jej zajtra zavolam a objednam sa

biopich

tapinka prosim ta posli mi link tej kliniky kde si sa dala operovat alebo cislo na doktorku. Jej meno figuruje vo viacerych tak neviem kam sa obratit. Je to na tej Mojmirovej 8? sa mi zdalo ze pises ze je to na KVP ale mne sa zda ze mojmirova je niekde v centre...chcela by som jej zavolat uz tohto tyzdna a dohodnut sa no neviem v ktorej klinike si bola a ako sa inak mas? hoji sa ti to pekne?