Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
. Ahojte.Dnes mam mesiac op opke mne spravili z E na B,a som z nich nadmieru spokojna,su pekne gulate,najprv som mala C ka ale teraz presne po mesiaci ,už ich nemam opuchnute a ta podprsenka co mam od nich už je velka,dnes som bola na kontrole a dr. povedal že ich už nemam opuchnute a už som si kupila podprsenku 90B,take boli pekne že od radosti 2 kusy som kupila,nevedela som si vybrat,radim ti opýtaj sa aj inde aky maju nazor iny lekari.
jaulča a tapinka tak mam konzultaciu za sebou. Bola som v PROCARE doktorka bola velmi mila. Povedala som jej zeby som chcela zmensit na C ale vraj mi nebude vediet az tak zmensit. Prsia ze mam velke a tazke nikdy som nekojila tak su take plne a mam ich aj siroke aj cely hrudnik mam sirsi a prsia by potom neboli gulate ale "hranate" (nemyslim teraz kocky hihi) ale ked tak pozriete na niektore fotky pred a po sem tam je vidno ze nemaju az tak pekny tvar...dohodla som sa s nou ze este sa pokusim zhodit prebytocne kilogrami ci sa mi prsia este same nezmensia aj hrudnik (pretoze mne sa tuk lepi hlavne v tych partiach) po mesiaci sa jej mam prist ukazat :-) tak baby caka ma drsny mesiac na sucharoch :D inak mi odporucala radsej tu kliniku pred tou sukromnou vraj uz tam su lepsie vybavene aj izby aj operacne saly...a cena je o nieco malo nizsia. Moj dojem z tejto navstevy bol dobry berem to akoprvy krok a nikdy sa mi tak nechcelo chudnut ako teraz :D hii ved pockajte o par dni vam tu pridem plakat :-)
Biopich,chcela by som mať aspoň desatinu tvojho zmyslu pre humor.Musíš byť super baba,tak Ti hrozne držím palce,aby Ti to vyšlo ako si predstavuješ.Prosím ťa,napíš mi ako prebehla konzultačka,aby som vedela.Večer som odhodlaná tam ísť,ráno si vravím,však sa s tým dá žiť,ale potrebovala by som to.
julca ano zajtra ma to caka tak som velmi zvedava aj napata ze co bude...chcela som az po babatku si toto spravit preto som to odklada od svojich 20tich rokoch...teraz mam 25 no stale jaksi babo nikde..mam aj mladeho partnera a ten babo teraz urcite nechce, dohodli sme sa ze ked dostudujeme skolu. No mna do konca skoly cakaju dalsie 3 roky a uz nejak cakat nechcem pretoze stas sa moze vsetko a nakoniec mozno cukne a ani o tri roky nebude babatko ... ratam so vsetkym :( uz na mna aj kus rodina tlacila kedy uz budu mat vnuca ved uz mam toho roku 25 ale fakt uz ked som sa dala na skolu nech ju aspon dokoncim... na druhej strane ako sa poznam ze pritahujem taketo "naschvali" ze este po operacke otehotniem :D budem si musiet zaobstarat trojitu ochranu :) hihi a deti az pred 30tkou :)
Biopich,je to ťažké,lebo tehotenstvo robí s telom divy,ja som mala pred tehotenstvom D,pred pôrodom až F a keď som kojila tak E.Už rok a pol nekojím,cvičím na prsné svalstvo v posilovni a narolujem ich znova do D,ale sú povisnuté ak mojej postave stále veľké,preto rozmýšľam nad zákrokom.Jednoducho mi zavadzajú.Ale stále váham,lebo sa bojím reakcie mojich najbližších a som zo Za,kde nie je toľko možností.Dokonca som čítala,že sa babám prsia opäť zväčšili aj bez tehotenstva,lebo jedli veľa mliečnych výrobkov a nevie čo.Všetko asi treba prekonzultovať s lekárom a myslím,že ty si už objednaná na konzultačku.Tak drž sa.
uz sa podarilo...ja chodim na net cez google chrome a neslo mi isla som potom skusit cez mozilu a pustilo mi to... ale dajak extra vela neprezradil... ach dost ma dostalo ze je dobre az po porode lebo ja este nemam deti a ked si dam zmensit z E na C a potom otehotniem a narastu mi zase na E a babo mi ich vycuca do splasnutia ta to asi neprezijem...:(
stv.livetv.sk
Takto to ide?
Biopich prečo ti to nejde spustiť, mne to islo hneď.
Práve som si ho pozrela,baby stojí to za to.
nasla som si v archive ten magazin ale nejde mi spustit :(