Zmenšenie prsníkov

Terezka

Cesta domov je ovela horšia ako bolesť po operacii to je nic proti tomu,vsetky nezrovnalosti na ceste pociťíš,aj ked sme išli pomaly, tie dreny vyberaju po 24 hod.

biopich

Terezka to je mimo mojho kraju najblizsie mam Kosice tak vyberam aj podla toho... Neviem si predstavit po operacii cestovat tak dlho myslim ze aj hodina mi bude dost...ale dakujem :)

Terezka

V B. Stiavnici ma operovali ,pan dr. Zamboj,v stredu ordinuje vo Vrabloch na plastickej chirurgii,on operuje aj v Nitre v nemocnici,velmi šikovny dr.

Terezka

A naozaj o 2 tyždne predam lacno moju specialnu podprsenku ,kto ma zaujem nech sa ohlási nová stoji 50Eur. Je to 95 C.

Terezka

Ahoj.
Nie som už najmladšia mam 46 rokov,a kojila som 2 synov, -9 a 6 mesiacov ale bolo to velmi davno,mam velmi velky rez obratene T až pod pazuchu,manžel hovori ako 20 ročna som nemala take tvrde,špicate,gulate,a predtym to bolo padave,skoro až po zemmmmmmm,ha ha,teraz sa hrozne tešim.

biopich

Terezka teraz si mi nasadila chrobaka do hlavy...este pozeram ked mas 90 obvod ze mas o nieco sirsi hrudnik ako ja a este si si dala zmensit na B....chcem sa ta opytat ci si uz kojila predtym a tie Ecka ci si mala padle a take siroke?

a este sa chcem opytat aj ostatnych ci je tu nejaka ktora este nekojila pred operaciou a ci potom mohla...

Mna lekarka na to upozornovala ze asi nebudem moct kojit a ze zeny s velkymi prsiami aj tak malokedy maju vela mlieka. A ze ked zmensuju az take velke prsia tak ze citlivost bradaviek je minimalna...