Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
datelinka- no....zrejme ano,ale nikdy nevies.:)
denz, povzbudivé :-)) ale to si mal dať do témy silikónové prsia, nie do zmenšovania :-)
Snad to nedopadne takto.
www.hospudka.net
Ahojte dievčatá!
Na toto fórum chodím už dlhší čas. Teším sa s tými, ktoré to už majú za sebou a obávam sa s tými, ktoré to majú pred sebou. Niekedy čítam vaše príspevky s úsmevom, inokedy so slzami v očiach.
...po dlhách úvach som sa i ja rozhodla, že podstúpim operáciu. Bude sa konať 8. apríla. Za 13 dní budem už v nemocnici v BB, za 14 to už budem mať za sebou :) Môj obvod hrudníka je 70 (samozrejme bez pŕs:), číslo košíka F. Neviem sa rozhodnúť aké veľké prsia si mám dať spraviť. Niektoré z vás píšu, že sa prsia neskôr po operácii zmenšili, iné, že zväčšili. Neviem sa rozhodnúť. Váham medzi B a C...
Pozorne som si čítala vaše príspevky. Nikde som sa však nedočítala ako dlho nebudem môcť vykonávať šport?! (beh, korčuľovanie, posilovanie... )Vedela by mi to niektorá z vás povedať?
...veľmi by som chcla popriať elize17 veľa šťastia!!!
ahojte,tak ja zajtra idem,v utorok opka tak prosim drzte palce.ozvem sa pa pa
Radšej mi napíš mail tam si to povieme vass@zoznam.sk
Tak je to Terezka fajn,mne táto myšlienka tiež vŕta v hlave už dosť dlho,ale čakali sme na druhú dcéru a zase čakať sa mi nechce,lebo je to aj u mňa problém a keď sa to dá riešiť.Ešte ma zaujíma,koľko si vybavovala operáciu a či Ti ju preplatili.Pozdravujem aj elizu a myslím na ňu.
A dnes som sa bola ukazať sestričke na neurologii,lebo som jej to slubila že sa potom u nej zastavim a ukažem sa len sa čudovala že mám štvrtinu z mojich prs,že su velmi pekne,a dnes aj u mojho obvodaka som bola prvy krat som mi ich ukazala a povedal že nie preto ale su fakt pekne. Tak sa tešim.
Ahoj,lutujem že som nešla skor,lebo som sa bála že sa nepreberiem,mala som to spraviť ovela skor,neodkladaj to zbytočne,ja už buduci týžden idem do roboty.Da sa to zvladnuť neboj sa neboli to ,len mne sa to zarezavalo do podprsenky to vadilo,to bolelo ale inač nie,a unavena som bola až poobede. Ked sa ma lekar na druhy deň opytal ako to bolí od 1-5 ja som mu povedala 2.ku. Len som sa viacej bála.Čim skorej sa dotoho daj to bolo najhoršie čakať tie posledne dni ked vieš že ešte 1 den máš a ideš.
Ahoj Terezka,ešte mi napíš,či neľutuješ a išla by si do toho znova a predstav si,že máš teraz doma 2,5 roč. dieťa,či sa do dá zvládnuť.Mne bude končiť materská a potom musím ísť do práce.