Zmenšenie prsníkov

julča

Barborka,si zlatá,ak na to pôjdem do MT napíšem.Nevieš náhodou aké sú referencie na nemocnicu u vás v tomto smere?Ja keď som volala s lekárom jednoznačne mi hovoril vykonať zákrok u nich a nie na súkromnej klinike.Nemôžem cestovať kvôli deťom ďaleko,lebo aj tak by to bola pre všetkých silná káva.Čo sa týka mojich
predností za dvadsať rokov som si s nimi užila všeličo,dokonca keď som študovala na výške,u staršej generácie profesorov som dosahovala aj lepšie výsledky,stačil len správny výstrih.Jeden spolužiak mal blbé poznámky o pádákoch a tak,ale vylepil si na stenu Pamelu Anderson.Ináč v pohode.Manžela som si našla super,mám dve zdravé deti a ani nie komlexi,len to zavadzia a mávam migrény.Ja musím ísť jednoznačne na konzultáciu a potom sa uvidí.Ešte som sa chcela spýtať,ty si takto štíhla alebo silnejšia?

Barborka 21

No moji rodičia nie sú práve najmladší:) Moja mamina má už 59 rokov, ale sú mladí duchom (vieš ako to myslím July:)
...viem, že máš doma dve malé deti, ale všetko sa dá zvládnuť. Ja mám teraz jedno z najť. období. Píšem prácu za prácou, robím prezentáciu za prezentáciou. Robím zápočty v predtermínoch. Spávam len pár hodín. Po nociach čítam literatúru a robím anal. textov, aby som si mohla dovoliť vymeškať v škole. Cez deň chodím po predoperačných vyšetreniach, lebo už o pár dní budem v nemocnici. Po operácií sa budem musieť rýchlo zotaviť, pretože za mesiac mi začína skúškové obdobie! Sú chvíle, kedy mám pocit, že to všetko nezvládnem, ale viem že keď to všetko vydržím, prežijem krásne leto. Už nebudem plakať v kabínke pri výbere plávok, ležať na pláži s bolesťami, ktoré mi sp. zarezané ramienka...
Keby si sa rozhodla pre MT, chodila by som sa ťa pozrať July!!! Ja som z MT. Dôvod prečo tu nechcem byť operovaná je ten, že nechcem, aby sa o tomto dozvedel niekto, komu to sama nepoviem. Reči sa šíria rýchlo!!!
...môjmu priateľovi sa to páčilo, nebál sa o mňa! Málokto sa vie do nás vcítiť. Vieš ktorú vetu nenávidim? "Ćo by za to iná dala? " :) ...určite si sa s ňou už stretla. Nevedia pochopiť ako nás bolia chrbtice, ako sa musíme obmedzovať pri výbere spodného prádla, aké je náročné spať...
...nie sú D-čka ako D-čka :)

julča

Barborka,vaši sú určite ešte mladí,moja mama je stará škola,ale keď to budem chcieť urobiť,tak mama mi v tom nezabráni,ale dôležitá je psychická podpora a k tomu mám doma dve malé deti,o ktoré bude treba sa postarať.V prvom rade sa musím porozprávať s lekárom a som zo Žiliny,kde nie je veľa možností.Chcem ísť do Martina.A ozaj tvoj frajer Ťa prečo odhováral,páčilo sa mu to alebo sa o teba bál?Ja mám tiež veľké prsia už od dvadsiatky(veľkosť 80 D),teraz mám 37 a po dvoch kojeniach to nie je bohviečo,sú zase D,ale sú veľké a povisnuté.Najhoršie je kúpiť si plavky.Však to poznáš.

Barborka 21

July? To, že ťa podporuje manžel je za vštko!!! Ešte si sa sa nezdôverila mame, že by si to chcela podstúpiť? Myslím, že ťa pochopia! Keď to pochopil môj oco :)

julča

Tak to máš super,mňa zase podporuje manžel,ale neviem,čo bude z toho doma.Neviem ako mama,svokra.Chcem zavolať lekárovi po Veľkej noci,aj tak sa bojím.Barborka,držím Ti palce a keď budeš mať niečo nové,napíš.

Barborka 21

Rodičia ma veľmi podporujú. A lekári ma nedrádzali, povzbudzovali ma :)
...moja gynekologička povedala, že ide do toho so mnou, ale nakoniec sa z toho vykrútila:) Ale sľúbila mi, že ak pôjdem ja, pôjde potom aj ona:)(tiež má s tým problém)
...neurologičke som musela sľúbiť, že sa prídem ukázať:)
...obvodná lekárka mi dokonca zavolala z čakárne pani, ktorá túto operáciu podstúpila:)
Jediný kto mal s tým problém pochopiť to, bol môj priateľ s ktorým som bola viac ako 2 roky. Možno aj to bol dôvod, prečo som sa neodhodlala ísť na operáciu skôr. Doslova mi povedal, že ak to urobím, končí so mnou... (to bola láska! Čo? :)))
Teraz priateľa nemám, nemá ma kto odrádzať. Okrem mojich rodičov to vie už len niekoľko kamarátok a tie mi pomáhajú ako vedia...

Barborka 21

Ahojte všetci, alebo skôr všetky :)

...nešportovať 2, 3 mesiace? Ja neviem vydržať bez športu 2 dni, ale asi budem musieť! :)Ďakujem biopich, že si reágovala na môj príspevok.
...stále myslím na elizu. Dnes je už v nemocnici. Zajtra ju to čaká. Dúfam, že jej to všetko dobre dopadne!!!
...mám 21 rokov a ako som to všetko vybavolala? Tento problém ma trápi už niekoľko rokov. Nebola som však psychicky pripravená na operáciu. Rozhodla som sa ju podstúpiť až tento rok :) Z predchádzajúcich rokov som mala niekoľko lek. správ. Napr. z oropédie. Chodila som na rehabilitácie, mala som problémi s krčnou chrbticou... Tie mi pomohli presvedčiť neurologičku, aby mi dala odporúčanie. (spočiatku som to skúšala u ortopéda- žiaľ nepochodila som)S oporúčaním som sa vybrala do BB, kde som bola oboznámená s možnými rizikami...
Mojou poisťovňou je UNION, čakala som mesiac na vyrozumenie. Po mesiaci som mala telefonát z BA z Unionu. Povedala som im moje údaje a tiež som uviedla dôvody prečo chcem operáciu podstúpiť. O týžd. mi volali z BB, že mi poisťovňa všetko preplatí a tak som sa bola objednať. A teraz už len čakám na 8. apríla:)
Vôbec nepociťujem strach. Už sa nezamýšľam nad otázkou prečo práve ja mám takýto problém. Ĺudia majú aj väčšie trápenia. A TO NAŠE JE RIEŚITEĹNÉ!!! Prečo by sme sa mali tak veľmi trápiť, keď sa nemusíme!!!

...keby ste chceli niečo vedieť, pýtajte sa :)

biopich

eliza drzim ti palce a aj tebe barborka. co sa sportu tyka tu je nejaka tema aj ohladom toho www.omlazeni.cz pisu tak mesiac dva...zalezi aj od toho ako sa ti to bude hojit...ale myslim si ze je najlepsie spytat sa doktora ktory ta bude operovat...