Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zmenšenie prsníkov

Barborka 21

...baby? Ja sa už tak veľmi teším!!! Začína mi ísť čas veľmi pomaly, veľmi! No viem, že Dr. Lehotský je primár. Počula som na neho len samé pozitíva, tak dúfam, že ma nesklame. Keď som bola v nemocnici, mala som z neho príjemný pocit. Som šťastná Eliza, že nenastali žiadne komplikácie a všetko je v poriadku!!! Ešte by som chcela vedieť, či budem musieť mať odlakované nechty:) Dnes som našla ďalšieho človeka, kt. vyberal Dr. Prídavka znamienka July! Boli na intimn. miestach. A dopadlo to vraj nadočakávania!!! Vraj je veľmi poriadny!

eliza17

Barborka tak to ides sem do rosveltky,Lehotsky je primar,mna operoval jeho zastupca dr.Moska,vsetci su tu taki mili pozorni.Mam beckaa,jupiii,mam uz podprsenku,este tie rodeny mi zavadzaju,no pokial nieco vyteka tak musia byt,ak zajtra nebude nic tak ma pusti domov.
Julca isla by som do toho znova,mozno aj pred detmi aj keby som riskovala prist o zazitok s kojenie babetka.predsa tolke roky vlacit zavazia.Dr.sa ma opytal ako velmi chcem zmensit,ja som povedala ze medyi b-c.odobral mi skoro po kile s kazdeho....
Julca,myslim ze toto je trochu lahsie ako cisarak,nemusis si nic pridrziat aj bolest je znesitelnejsia,od bolesti som mala v utorok novalgin v infuzke,potom som si uz nepytala,da sa to vydrzat..ja som mala najvacsi strach aby som sa prebrala,az neskutocny,mylela som na moje detusky ....
drzim placeky Vam obom

julča

Čau Barborka,mne stačí vedieť,že je perfektný,to je asi najdôležitejšie.On síce robí na súkromnom sanatóriu,ale len malé zákroky,ináč robí aj v MFNsP na oddelení plastickej chirurgie.Keď som s ním volala,pripadal mi ako "pán doktor"neviem,či ma chápeš,a sám tvrdil,že takýto zákrok len v nemocnici.Mne pripadal seriózny až som sa toho všetkého zľakla a to neviem,čo by bolo po osobnom stretnutí.Nevedel mi povedať ani cenu,vraj to nenosí v hlave.Tak 1500 eur dám,ale niečo si musím požičať.Dnes som bola u obvodného a chcela som sa pýtať na neurológiu,kvôli migrénam a tak sa ponáhľal,že som sa k tomu ani nedostala.Ja som z doktorov unavená a z toho čakania.Hrúza.
Pozdravujem Elizu,veľmi jej držím palce,už máš potom,len mi napíš,či neľutuješ a išla by si znova do toho.Dá sa to porovnať s cisárskym,alebo je to horšie?

Barborka 21

...ja som taká rada, že si sa ozvala Eliza:) Je to od teba naozaj pekné, že si prišla na fórum a si ešte len dva dni po operácii. Strašne sa teším, že si v poriadku!!! Mňa ide operovať Lehotský. A ty si v ktorej nemocnici? Kto ťa operoval? Moja, tak už to máš za sebou:)
A tie hadičky máš kde??? Dúfam, že budeš spokojná!!!!!
July? Tak zatiaľ som sa dozvedela o ňom len toľko, že je perfektný chirurg, ale vraj je veľmi drahý!!! Mojej mamine vyberal znamienka. Výber jedného stál asi 1500SK (ešte neboli €),povedala, že ich mala dosť veľké. A asi mi neuveríš, ale ja som nemohla nájsť jazvy:) Musela mi ich ona ukázať:) Sú trošku tmavšie ako jej pokožka, ale len trošku a vraj keď sa v lete opáli, nevidno ich vôbec. Možno preto som si to nikdy nevšimla... :))) Jej kolegini tiež vyberal znamienka. Jedno dokonca na prsníku a tiež bola, je spokojná:)Mamina si nie je istá, či toto centrum náhodou nie je len súkromné... Budem zisťovať ďálej. Zatiaľ viem len toľko...

eliza17

ahojky,tak som tu druhy poopecny den,este ma neprevezovali a mam aj hadicky,ze poobede mi ich vyberie.bolest sa da zvladnut,nieje to nic stra sne,len tie hadicky mi prekazaju.Prsia som si viodela zatial len z vrchu,kukam do obvazov ,je to viditelne aj citelne odhadujem medzi BaC.pisem z jedalne zo staruckeho pc ,nootebok mi nejde.citam Barborka ze ides tiez do bb kto ta bude operovat?Tak zatial pa pa

Barborka 21

No July! To meno mi nič nehovorí, ale skúsim o ňom niečo zistiť!
...ja som ešte nepočula o tom, že na to, aby to preplatila zdrav. poisťovňa musí byť odobraté viac ako 500 ml!?
...bojuj za to, aby ti to preplatila poisťovňa!!! Tá operácia môže stáť aj tisíc €, zato môžeš ísť na poriadnu dovolenku :) Akú máš poisťovňu Julka? Rodičia mi sľúbili, že ak mi to nepreplatí poisť, zaplatia mi to, ale ja som sa nedala. Ortopéd povedal, že v žiadnom prípade a tak som sa obrátila na neurologičku a keby mi ona nedala odporuč, išla by som k inému lekárovi...
No ja som dnes bola na poslednom preoperačnom vyšetrení, výsledky sú v poriadku, všetko je pripravené. AJ JA :)Už odpočítavam dni. O týžd. už budem zbalená:) Najradšej by som už bola na operačnom stole!!! Stále neviem akú veľkosť si mám dať spraviť. Dnes som bola na nákupoch (wobenzim a tak:) a zamotala som sa aj do obchodu so spodným prádlom. S úsmebom som hľadela na malé podprsenky až kým neprišla predavačka a neoznámila mi ironic. tónom, že mi budú malé. Mala som chuť jej povedať, že o mesiac už nebudú...

julča

MUDr.Prídavka Roman,má aj vizitku na internete,lebo najskôr som si myslela,že to robia v sanatóriu Helios a písal mi,že bude ordinovať aj v Žiline,ale keď som mu volala,tvrdil,že tam vykonáva len zákroky malého rozsahu a toto je zákrok,ktorý si vyžaduje aj hospitálizáciu,možno aj transfúziu atd.Môžeš sa spýtať,lebo nič viac v podstate neviem,už som tam aj chcela volať,priamo na oddelenie a potrebujem vedieť koľko to stojí,lebo neviem,či mne to preplatia.Musia ti odobrať aspoň 500 ml tkaniva.To som aspoň čítala.

Barborka 21

...lekári sa ma pýtali, či by som nechcela ísť radšej po pôrode, ale ja to podstúpim teraz a ak budem mať takýto problém po pôrode opäť, podstúpim to znova. Nebudem prvá a ani posledná...
Ja viem, že mi to bude stáť za to! Túžm sa poriadne vyspať (už niekoľko rokov spávam v podprsenke), bez hanby sa osprchovať v posilke(kde sú sprchy vedľa seba a nie sú od. ani len závesom), behať v jednej športovej podprsenke (nie v štyroch :)...
July? Keď budeš vedieť meno chir, kt. ťa bude operovať, zistím o ňom čo najviac!!! Dobre? Možno ho budem aj poznať a tak by som sa za teba prihovorila!

julča

Barborka,to si asi ako ja,mám 168 cm a 59 kg,takže ťa chápem,prsia F som mala tesne pred pôrodom(ale pribrala som 12 kg) a pre mňa to bolo hrozné,teraz si predstav čo s tebou spraví tehotenstvo.Tie dve čísla sa určite zväčšia.Ja si myslím,že si urobila dobre,keď som mala ja 21 ani neviem,že existovala plastika.V Martine som bola v pôrodnici s prvou dcérou,kvôli epidurálu(2004) a bola som veľmi spokojná.V Žiline na epidurálku zabudni.Preto som rozhodnutá ísť ku Vám.Som rada,že si ma aj Ty potešila.

Barborka 21

...lekári sú tu veľkí odborníci! Naozaj!!! Ja som už jednu plast. operáciu podstúpila a bolo to práve v MT :) (odstávali mi ušká, tak som si ich dala prišiť ako 13. roč.) Nebudem klamať, že som nemala bolesti. Veľmi som si vytrpela, ale bolo to "pár" dní a dnes som veľmi spokojná! Išla by som do toho znova!!!
...vážim 55kg a meriam 165 cm. Som štíhla a prsia mám neprimeranej veľkosti. Ja mám veľké kompelexi už niekoľko rokov...