Zmenšenie prsníkov

Terezka

Ahojte baby.
po 6 týždnoch som bola na kontrole,všetko pekne,zhojene len tie vstrebatelne nite sa mi stale tlacia von,a zasa velmi vela mi ich vyberal,no ale už to tak to vyberanie stehov nebolelo ako zo zaciatku,ale ešte ked vyjdu kázal mi ich pinzetou vyberať. Ináč jazvy su ledva vyditelne,pekne sa zhojili aj na dotyk už nebolia,a hura už možem nosiť obyčajnu podprsenku. Každej držim palce kto sa odhodlá isť do toho.Hurá nech žiju male prsia,.

eliza17

ahojky ,Barborka velmi,velmi na teba myslim,zajtra budem este viac,budem to opat prezivat s tebou,drzim Ti moc palceky.
My sme dnes boli v BB ale stehy este nevyberal ,az o tyzden,no vyzera to ok,mozem repikom osetrovat.
Aluš,aj ja som tisko zavidela babam ,ktore to uz mali za sebou,a ked sa mi to furt odkladalo,joj reku ja sa nedockam.
Ja som zacala vybavovat zaciatkom novembra,1 termin som mala 11 januara,dr usudil ze dovtedy by to mohli schvalit,omyl,dovera meni poziadavky snad kazdy den,nestacil neurolog aj od ortopeda som si musela zohnat,potom sme cakali,2termin 2 februara ,nic,prisiel papier ze mam doplnit mamologicke vysetrenie so sonom,chytro som doplnila a uz to bolo schvalene,no termin 19 marec nevysiel,lebo mi zas necakane prisiel menzes.no na stvrty krat sa to povedlo,Tak tot cez poistovnu dovera,ako pisala Barborka ta ma union a mala do mesiaca schvalene,tak treba sa kocky cim skor do vybavovania pustit.
July nie nenosim specialku,zatial ze je to zbytocne a asi ani nebudem mat ,lebo dnes mi povedaal,ze nabuduce si mam doniest novu podla mojich novych prs,zatial mam moje stare ,je to volne ,no este je tam gazy natrepane,tak je to ok a zase pohodlna ,netlaci na stehy.Isla by som do toho znovaaaaa,som spokojna xi zapnem aj dcerinu (15/bundu,tak je to super.Len banujem ze som mala do toho ist skor a mozno aj pred detmi.Riskla by som to s tym kojenim,ved pri starsich som nekojila dlho,furt nejaky problem ,jedna sa nechcela prisat,pri druhej samy zapal.Az pri najmensej babulke som si to plno vychutnala skoro rok,vtedy som si povedala aspon pri jednej su mi na nieco tie moje kozy xi.Tak..
Biopich a ty ides kedy na opku?

biopich

alus ja mam 25 a deticky tiez nemam a pani doktorka mi povedala ze ich nebudem moct potom kojit. Tehotenstvo telo meni takze urcite prsia s nim tiez. Ja uz ale nebudem cakat par rokov kym ma niekto "opeli" :D ale zalezi od toho kolko tkaniva si chces dat vybrat nieje nikde 100% ze nebudes moct...

julča

Aj ja závidím tým,čo to už majú za sebou a sú spokojné,určite je to len plus.Pozdravujem Barborku a potom napíš,Aluš ty si môžeš pokecať s ňou,lebo je zlatá a určite ste v rovnakej situácii.Ja už som po deťoch,len kvôli nim zase teraz váham,lebo je ťažké si pri nich niečo plánovať.Večer ľahnú do postele a za hodinu sú choré a stále treba lietať okolo nich a malú dvíhať a pod.Ale na tu konzultáciu som odhodlaná ísť.

aluš

ahojte kočky, ja nejako nič nestíham, samé starosti... no ja mám zatiaľ iba 22 rokov, neviem či je bežné dávať si zmenšovať prsia aj pred detičkami, ale za skúšku nič nedám, poprípade mi poradia. už sa neviem dočkať čo napíše barborka, ako sa jej bude dariť. fakt zaujímavé ako sa vie človek tešiť aj z cudzej radosti. ja si to tu čítam s úsmevom na tvári, normálne elize tak trošku závidím že to už má za sebou...

Barborka 21

...dnešný deň je pra mňa veľmi zvláštny! Až dnes som si si uvedomila, čo sa bude so mnou diať! Asi to bude tým, že som mala toľko povinností, že som nemala ani chvíľku času zamýšľať sa nad tým, čo ma čaká! Keď ma dnes vyprevádzala na stanici spolužiačka, začali zvoniť, blikať svetielka a pozerali sme sa spolu na to, ako klesali rampy. V tej chvíli ma silno objala a ja som zrazu pocítila strach. Povedala som jej, že prišiel môj koniec a začala mi stekať slza za slzou... Pošepkala mi, že sa mýlim, že neprišiel môj koniec, ale začiatok! Keď prišiel vlak a ja som vystúpila na prvý schodík, zakryčala: "Choď za svojím šťastím!" A tak som sadla do vlaku a uvedomila si, že som len kúsok od svojho cieľa. Utrela som si szy stracu a vystriedal ich úsmev šťastia:) Zajtra o takomto čase budem ležať na mieste, ktoré mi zmení život. V piatok už budem mať na sebe anjelika (...tak sa vraj volá tá košieľka July) a dúfam, že budem mať pociť, že som "dostala krídla, ktoré ma naučia lietať" (...inak povedané, pocítim úľavu:)
Pravdepodobne je toto posledná správa ktorú vám píšem s košíkom F:))) Neberiem si do nemocnice notebook. Sľubujem, že sa vám ozvem po operácií najrýchlejšie ako budem môcť! CHCEM SA VÁM POĎAKOVAŤ ZA PODPORU A TIEŹ VAŠE RADY!!! Budem na vás myslieť, ako teraz na vás myslím každý deň i keď ani neviem ako si vás mám predstavovať :) Prajem vám veľa šťastia bambuľky!

julča

Eliza,teraz nosíš špeciálnu podprsenku,je to naozaj veľká úľava a rozdiel?Si naozaj spokojná a odporúčaš?

eliza17

A este som zabudla,July no teraz je kiahnove obdobie,ale hlavne ze uz ich viac nedostanu,tak len pekne pudrikuj,pa pa

eliza17

Ahojky,Barborka,mna to po odoslani prispevku napadlo ,ze opku budes mat az v piatok.Ano vyzaduju do deviatej,este budes musiet hned vedla do dveri k aneseziologicke ale to ide rychlo,volaju podla cisla ako sa zapises,potom k plastickemu a do satni sa prezliect,to je ine bludisko ,ale modra ciara po stene ta tam pekne zavedie,no a uz potom na 6 poschodie sa pekne vyvezies ,blok B1.Neboj stvrtok Ti prejde rychlo,este pride za tebou aristka ohladom narkozy.Mna meral a kreslil tusom rano po vizite,aj si ma odfotil teda moje byvale prednosti :)juj dnes je tyzden co mam nove prsia ,ale svrbi to volako no hoja sa jazvy.No hlavne zober si vela na citanie,lebo casu aj po opke bude dost,ja som aj knihu precitala aj po opke ciapku malej uhackovala,ruky su plne funkcne:)
Ja mam vo stvrtok prist okolo jedenactej tak to Ty uz budes hore ,pekne ubytovana.Wobenzyn uziva 4xdenne ze to staci.rez je v tvare kotvy popod prsniky a stredom hore ku bradavke.A este som predtym zabudla,tie hadicky odvadzaju krv idu zdola prsnika a vyberu ich az vtedy,ked je natecene maximalne 10,u mna na stvrty den,nosis zo sebou plastove flasky,a inac kym to mas tak Ti zlate sestricky nosia papkanicko na izbu:)A Barborka uplne Ti staci jedno pyzamo,po opke Ti oni daju kosielku co sa vzadu zavazuje,taku milu kvietockavu.Tak zatial ,pa drz sa a este sa nam do opky ozvi.