Zmenšenie prsníkov

julča

No prvá dcéra ich má týždeň,ešte jeden je doma,druhá ich ešte nedostala,tak čakám.Chcela by som zavolať do Martina plast.chirurgovi,ale musím ešte počkať.U mňa je ešte jeden problém a to neviem,či nebudem musieť podstúpiť konizáciu,na cyto idem v máji,tak neviem.Operáciu prsníkov som chcela koncom augusta,neviem ako to stihnem. eliza už zvládaš malú dobre,si spokojná?

eliza17

Barborka super,som myslela furt na teba aj som ratala ze asi dnes sa ozves.Zajtra Ti da dole obvazy a uvidis svoje nove prsia.
Julca ako? kiahne su uz na ustupe?
OLga mna tiez tato diskusia hnala vpred a tesila som sa z druhymi kockami ako postupovali,no proste rada sem kuknem..

julča

Olga,som rada za tvoj názor,lebo ja stále váham,ale keby bolo len na mne idem už zajtra.Barborka,držím palce a držte aj mne.

makaronka

ahojte. chcela by som sa opytat ze na akej klinike ste si dali robit prsia a kolko vas to stalo, ja by som tiez chcela, ale neviem ci nemam pockat az kus schudnem, oni sa aj vtedy kus zmenia a nerada by som bola keby som vyhodila peniaze za operaciu a potom by som musela ist znova. Ja by som potrebovala len korekciu, uprava bradaviek. Vie mi niekto poradit?

olga45

Ahojte, pravidelne čítavam Vaše príspevky, niekedy sa mi až slzy tlačia do očí, viem čo všetko prežívate, keď sa rozhodujete či áno alebo nie. Ja už nie som najmladšia, ale tiež ma trápili veľké prsia. Dnes už mám osem mesiacov po operácii, ale ani jeden deň som neľutovala, že som si ich dala zmenšiť. Kto to nezažije, nevie čo to znamná, len obyčajný pohľad do zrkadla a o ostatnom ani nehovorím. Jednoducho som rada, že som tento môj problém vyriešila, ale musím podotknúť, že mi v tom veľmi pomohi práve tieto príspevky a jedna mladá kočka, krorá to všetko absolvovala predomnou a dodala mi odvahu. Prajem Vám odvahu v rozhodovaní a po operácii rýchle zotavenie.

Barborka 21

Ahojte moje!
Tak, už mám za tým:) Dievčatá naozaj nie je čoho sa báť. Ja to nemôžem ani nazvať bolesťami. Dnes som 2. deň po operácii. Chcela som vám napísať už skôr, ale nepustili ma do jedálne, kde je počítač. Bola by som vám napísala už v deň operácie, ale nemala som tu notebook. Dnes ma prišli pozrieť rodičia a doniesli mi ho, aby som vám mohla napísať. Stále som na pooperačnej izbe. Neviem aké mám prsia, lebo mám na nich hrubú vrstvu obväzov. Myslím, že je tam aj vrstva vaty. Dúfam, že budem s výsledkom spokojná. Neviem kedy ma pustia domov. Dnes píšem len tak narýchlo. Rodičia mi zoberú NB domov, ale hneď ako budem doma napíšem všetko!!! Stále na vás myslím! Poďte do toho! Naozaj sa nemáte čoho báť!!! Zátiaľ sa mi opatrujte a hlavne tie čo ste ešte neboli na operácii VYBAVUJTE :) a tie čo ste boli sa ZOTAVUJTE :)

biopich

tapi potrebujem dat dole 10kg a aj viac by bolo idealnejsie. Ono ja som na diete cely zivot lebo som stale tlsta prestanem dietu a zas vaha spat je to hrozne a bojim sa toho ze schudnem zmensia mi prsia a potom zas priberem budem musiet byt cely zivot na diete a sportovat a sportovat...ja by som aj teraz behavala ale cicky mi skacu a bolia ma nielen cicky ale aj ramena co sa mi zarezava podprda... sed-lah s tou zatazou len v chrbate seka fakt viem cvicit len take veci na lopte a podobne vsade zavadzaju som zufala z toho vsetkeho uz by som isla dat ich prec ale ta vaha aby to nevyzeralo ze tluste brucho a cicky nikde chapes :-( mne sa vsetok tuk uklada na trupe na cickach na bokoch...

tapinka

Biopich a kolko mas kg?a kolko by si chcela dat dole z vahy?pa a drzte sa zienky,ja som uz 7tyzden po opke a je to super!! :)

biopich

eliza termin este nemam musim pochodit po vysetreniach na sono a este aj na endokrinologiu ma poslala ci nahodou moja vaha neklici v stitnej zlaze potrebujem do opky volaco schudnut a nejako sa nehybe vaha :-/ a tym sa operacia odsuva

julča

Bože,kočky,ja keď teraz čítam Vaše riadky,až mi je do plaču,sľubujem,že keď prežijeme kiahne,zavolám lekárovi a som rozhodnutá si to aj zaplatiť.Držte mi palce.Aj teraz mám pocit,že mám vpredu dve závažia.