Zmenšenie prsníkov

eliza17

ahojky,Barborka tak super ,ze si uz doma,doma je len doma.Vyspala si sa daco v tej nemocke,pri tej vzduchotechnike to nieje bohvieco,vsak?a aku mas podprsenku svoju?alebo speci?Zalezi od dr.co nariadi.A kedy mas ist vyberat stehy,davali ti na bradavky take speci gazicky,prisite?
Jessulik,ano zmensia dvorec okolo bradavky a posunu vyssie,niekde som na nete videla aj video ako sa to robi.
Ja idem vo stvrtok vyberat stehy,dnes som akurat v obchode obzerala novu podprdu kosik C a uz by bola skoncila aj v kosiku ale este pockam,ako sa to vyvinie.Lebo este su pripuchnute.

eliza17

July,ano ked clovek vidi taketo pripady,tak ma strach,vsak aj ja som mala obrovsky.Bolo dobre za ma robili hned rano ,to sa rychlo zbehlo,nebol cas na rozmyslanie,no aj tak som sa modlila aby to dobre dopadlo aby som sa vratila ku mojim dievcatam.Ja viem teraz sa mi lahko pise,ked to uz mama za sebou,drzim Vam vsetkym palceky.
Barborka a povedal Ti kolko Ti odobrali?

julča

Takto si mladučká,ja mám 37.Podľa mňa si plastického chirurga vyberieš sama,podľa toho odkiaľ si(ja som zo Za a tu je naozaj málo možností),no a on by Ti mal povedať čo a ako.Radiť sa s niekým cez počítač,nie je asi dobrý nápad,lebo oni to dosť zovšeobecňujú.Je možno dobré poradiť sa s viacerými a asi je aj dobré,keď je lekár opatrný.Ináč lekára som si našla cez internet a kontaktovala som ho.Ja musím ísť do Martina,ale tam je naozaj super nemocnica a aj Barborka mi ju pochválila.Robili mi tam aj prvú sekciu a som doteraz všetkým lekárom vďačná,že ma pri prvom pôrode netrápili.

jessulik

eliza
tak ti závidím že to máš za sebou.mne by stačilo keby s tým lekári súhlasili.asi by som to mala čím skôr s niekým prediskutovať.nevieš náhodou či je nejaká online linka kde by sa dalo popýtať nejakého chyrurga či to je možné v mojom prípade spraviť?

jessulik

julča
stalo sa to pred 6 rokmi. mám 30 rokov. no a dá sa zavolať lekárovi a konzultovať s ním takéto veci aj pred tým ako mi to odporučí nejaký doktor?alebo mám ísť najprv k lekárovi.komu by som mala zavolať.sama si môžem vybrať chyrurga?

eliza17

July,ano ked clovek vidi taketo pripady,tak ma strach,vsak aj ja som mala obrovsky.Bolo dobre za ma robili hned rano ,to sa rychlo zbehlo,nebol cas na rozmyslanie,no aj tak som sa modlila aby to dobre dopadlo aby som sa vratila ku mojim dievcatam.Ja viem teraz sa mi lahko pise,ked to uz mama za sebou,drzim Vam vsetkym palceky.
Barborka a povedal Ti kolko Ti odobrali?

eliza17

ahojky,Barborka tak super ,ze si uz doma,doma je len doma.Vyspala si sa daco v tej nemocke,pri tej vzduchotechnike to nieje bohvieco,vsak?a aku mas podprsenku svoju?alebo speci?Zalezi od dr.co nariadi.A kedy mas ist vyberat stehy,davali ti na bradavky take speci gazicky,prisite?
Jessulik,ano zmensia dvorec okolo bradavky a posunu vyssie,niekde som na nete videla aj video ako sa to robi.
Ja idem vo stvrtok vyberat stehy,dnes som akurat v obchode obzerala novu podprdu kosik C a uz by bola skoncila aj v kosiku ale este pockam,ako sa to vyvinie.Lebo este su pripuchnute.

julča

A kedy sa to stalo?Už je to dlhšie?Podľa mňa F je naozaj veľa,také prsia som mala pred pôrodom,teraz sa o dve čísla zmenšili,ale nie je to ono,sú povislé a niekedy sa mi zdajú hrozne ťažké,mávam aj migrény a cvičím,aby som nemala problémy s chrbticou.Pri F by som už ani neuvažovala,že nejdem.Je to asi aj Barborkin prípad.Ale trombóza je určite kontraindikáciou takejto operácie,ako každej.Mala by si určite kontaktovať priamo plastického chirurga,lebo tieto operácie doporučujú najmä zo zdravotných dôvodov a to aj psychických,čo je už asi problém aj u mňa,takže by to asi aj vedeli urobiť.A keby si sa s lekárom porozprávala a on by Ti jednoznačne povedal,že nie,tak by si sa na to opäť ináč pozerala,čo je asi aj môj prípad,lebo som na konzultácii nebola a stále iba špekulujem a váham a preto som rada za každý postreh.Ozaj koľko máš rokov?

jessulik

julča
no nebolo to bohvie čo.bolo to ťažké obdobie.lekári mi povedali vtedy že umieram a mám len pár dní.ale roky idú a ja chvala bohu žijem.čo sa týka košíkov mám F.a mám kôli tomu problémy aj s chrbticou.strašne túžim ísť na túto operáciu.

julča

Barborka,gratulujem a začni si užívať života.Ako som už písala,náš pán doktor mi odporúča osobné stretnutie a myslím si,že je naozaj zodpovedný,lebo aj on tvrdil,tak ako včera v telke,že operácie tohto typu by sa mali vykonávať v nemocnici.Tak sa len nato dať.Ináč,teraz asi oddychuješ a ako sa to hojí?Už si skúšala aj nejaké nové tričká,je ten rozdiel viditeľný?Jessulik,no muselo to byť po tom cisárskom hrozné,ja som po prvom mala "len"veľké krvné straty a potom transfúziu,ale bola som ako troska.Ozaj aký máš košíček,keď nad tým uvažuješ?