Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
barborka
ja by som mala otázku ak môžem.pri operácii odrežú ak som dobre počula aj celú bradavku.je to tak?
Tak a som doma:) Ďakujem vám, že ste na mňa mysleli!!! Dnes som 4. deň po operácii. Prsia mám krásne. Vyzerajú ako silikónové. Chcela som veľkosť košíka B, ale lekár ma prehovoril na C. Dnes mám veľkosť medzi C a D. Dúfam, že konečný výsledok bude C :) Malo by to ešte odpuchnúť!!! (DÚFAM:)Mám na nich už len pásy leukoplastov, ktoré prekrývajú všetky miesta, na kt. sú stehy a podprsenku. Cestou domov som necítila žiadne bolesti. Teraz užívam WOBENZIM. Ľutujem, že som nešla skôr. Poďte do toho! Nemáte sa čoho báť!!! Netrpte, keď nemusíte!!! Pýtala som sa, či bude koža flexibilná v prípade, že schudnem. Povedali mi, že je to individuálne! Pri posilovaní by sa vraj jazvy nemali rozširovať, ani predlžovať! Ak máte otázky, pýtajte sa!!! :)
ahoj julča.
díki za upozornenie.veď práve toho sa obávam.ja už pri cisárskom som dostala mozgovú trombózu a aj som im tam pri tom umrela.oživili ma ale tie krvé zrazeniny mi stále stoja v mozgu.takže v mojom prípade to bude obzvlášť nebezpečné.no neviem.ešte si to musím poriadne rozmyslieť a dôkladne prediskutovať s lekármi.ak ma vedia poriadne nastaviť na hematológii tak by to mohlo víjsť ale riziko je ešte aj tak velké.uvidím.
Ahoj Eliza,p.doktor mi odpísal,že je treba osobná konzultácia,kde mi všetko vysvetlí,tak už len ísť.Ale včera som večer driemala pred televízorom a zobudilo ma len nevydarená plastická operácia a fatálne následky,bolo to na ČT1 v reportéroch,kde pani po liposukcii brucha dostala embóliu a bola dva mesiace v kóme a teraz je na vozíku úplne odkázaná na pomoc cudzích.Bolo to hrozné a neviem,keby sa niečo také prihodilo aj mne.Jej manžel tiež tvrdil,že nebola so sebou spokojná,bruško po dvoch pôrodoch a stále chcela na sebe niečo meniť.Ty to už máš za sebou,tak vieš aj posúdiť tie riziká.Niekde som čítala,že embólia hrozí najmä pri brušných operáciach a pri operáciach končatín a my sme zvládli cisárske.Tá pani vraj mala na embóliu predispozíciu a nepodali jej pred operáciou nejaké lieky,ktoré mali tomu zabrániť a nevysadila antikoncepciu.Píšem to aj pre jesssulika,lebo nie je to sranda.Ale nechcem robiť paniku.Čo vy na to,čo to už máte za sebou.
makaronka modelacia stoji skoro tak isto ako zmensovanie, myslim ze je o nieco malo lacnejsie. U mna to bude stat nieco okolo tisic eur. Tiez ako som pisala chudnem a az potom sa chystam. Drzim ti palce aby si co najskor dosiahla vahu ktoru si prajes.
no v prvom rade musím sa poradiť s hematológmi ako mi vedia nastaviť krv.aj pri 5 minutovom uspávaní stresovali lekári či sa zobudím a ak som dobre počula tak tu ide aj o dvojhodinové uspávanie.alebo tak nejak.je to jediný dôvod prečo som cúvla aj pred rokom.a moja neurologička bola jednoznačne proti.no neviem- ju bude dosť ťažké presvedčiť aby súhlasila.s rodinou až taký problém nebude lebo každý by súhlasil... len to uspávanie.
eliza.... ďakujem za privítanie:)
no ty to máš už za sebou.viem si predstaviť aký to môže byť dobrý pocit:) snáď to raz pocítim aj ja.
Ahojky,Jessulik vitaj medzi nami dievcatami..
Ja Ta plne chapem,toho som sa najviac bala,aby som sa zobudila,myslela som na deti,ono je to tazke rozhodnut sa.
Skus zajst za nejakym anesteziologom a poradit sa ,ako by to bolo najlepsie,drzim palceky.
Juli aj tebe ,som zvedava co Ti napise,pa
ahojte dievčatá.
včera som našla túto stránku a vaše príspevky.začítala som sa do nich a plne chápem vaše obavy a hlavne potešenie po operácii.aj ja mám tem istý problém.už roky túžim ísť na tento zákrok.pred vyše rokom mi sama ortopedička navrhla že mi dá odporučenie na tento zákrok ale vtedy som si to rozmyslela.ale teraz sa pomali zase začínam hrať s myšlienkou to podstúpiť.
u mňa to je bohužial komplikovanejšie.mám zdravotný problém a pre mňa je uspávanie dosť nebezpečné.mám dve malé deti a bojím sa čo ak sa nezobudím.ťažko sa takto žije ale to vám asi vysvetlovať nemusím lebo prežívate tie isté obmedzovania a bolesti ako ja. strašne by som do toho chcela ísť.neviem čo mám robiť.
Teraz so mailovala lekárovi,som zvedavá,čo odpíše.Eliza drž sa.
Aha,tak nak Ti to dobre dopadne.S malou sa postiskame,opatrne ju aj s postielky vyberam,celkom sa da,stale mi nazera pod tricko ,ze chce vidiet bolí,no zlata je.Domacnost,varenie,zehlenie vsetko sa da v pohode zvladnut,mala som pred opkou obavy ze ako to pojde,no vsetko sa da.Jazvy ma poriadne svrbia,spavat na chrbte som si tiez zvykla,zo zaciatku som sa skoro nevyspala ak tak dve hodky a potom nie a nie na chrbte,no teraz ako lahnem na chrbat tak sa aj zobudim rano.