Zmenšenie prsníkov

Terezka

To bruško zostalo aj mne ,doteraz som to ani nezbadala len teraz po operacii to lepšie vidieť asi aby bola vacsia motivacia schudnuť,už som bola aj cvičit ale mam svalovku na bruchu od cvičenia. Tak že som sa odhodlala cvičit na brušne svaly.

jessulik

ahoj dievčatá
od včera stále myslím na zákrok.vždy bola vo mne silná túžba podlahnúť tomuto zákroku ale teraz to je ovela silnejšie. myslím na to stále.bojím sa čo ak mi lekár povie že v mojom prípade môžem zabudnúť na operáciu.čo potom?

eliza17

July a Barborka a ja by som sa rada s Vami stretla,v lete si naplanujme stretko,trebars aj V Ziline,nemam problem sadnem na bus aj s mojimi babami,urobime si vyletik a spoznam Vas,co vy na to?

eliza17

Ahojky ,kocky.July rozumiem Ti,ze sa citis ako na hojdacke,aj u mna to bolo,nesla som sa pribrat na to,potom mi trvalo povybavovat papiere ale stale som este mala zajacie umysly.Az ked bolo schvalene som to brala uz vazne,uz nemozem cuvnut,hovorila som si ze je to nutna ,akutna operacia a ze ju musim podstupit.No a teraz stale nemozem tomu uverit ze mam uz po,ze mi nic nezavadzia,netaha ,neboli chrbat atd.
Barborka aj mne povedali ze speci podprsenka zbytocna,len vyhodene peniaze ,tiez mam svoju a uz sa zberam na kupu novych,ale este trosku pockam,ako sa ulezia,lebo volako to nemam este utriedene ci su B alebo C.xi xi..
Ja sa tiez furt zastavim pred zrkadlom,skusam tricka,aj do skrin dcer chodim,skusam ich veci a sedia mi..,tak sa vytesujem a oni so mnou.len mam este jeden problem ,teraz ked mam male prsia ,mi vykuklo brusko,mam ho ako v siestom mesiaci,si normal pripadam ako tehotna,asi si to par ludi aj mysli xi,ze asi cakame prirastok..takze brucho musi dole ,lebo fakt na mne svieti,ako sa hovori ani rici ani cici,len to tehotenske brusko...

julča

Aj ja by som sa s Tebou rada stretla,ale teraz sa do Martina nechystám,lebo doktor chodí aj do Žiliny.Doma to nikto ani netuší a musím zobrať aj malú,ale ak by som tam išla napíšem Ti.Je to super čítať Tvoje riadky,ja keď si oblečiem podprsenku z plaviek,tak ju radšej aj vyzlečiem,mám takú vystuženú.Prsia drží,ale sú väčšie.teraz je to už len na mne ozvať sa mu a ísť na konzultáciu.Stále som ako na hojdačke,večer idem,ráno nie atď.Teraz chodím po doktoroch aj s deťmi a z nemocnice mám depku a keď si predstavím ísť dobrovoľne ne operáciu,všetci okolo mňa sú chorí,22 ročná sestra mojej švagrinej má pokročilé štádium krčka maternice a je sa idem na niečo sťažovať,doma dve vrešťadlá zavesené na mne,tak si to vieš predstaviť,ale Barborka za to stretnutie predsa nič nedám a keď vy ste také spokojné,myslím si,že to nebude také hrozné.

Barborka 21

...nemôžem tomu uveriť, že mám pekné prsíčka:) Viete čo? Vyskúšala som si podprsenku s košíkom C a bola mi akurát. Ramienka boli také tenučké, že vo vlasoch nosím hrubšiu gumičku :) a vôbec mi to nevadilo. No možno po odpuchnutí budem ťahať aj na B!
July ja som vôbec nespala a nepociťujem žiadnu únavu. Celý deň stojím pred zrkadlom a úživam si ten krásny pocit! Skúšala som si takmer každé tričko. Mala som na sebe oblečené plavky trojuholníkového strihu a vyzeralo to veľmi pekne:) Nemôžem sa vynadívať! Eliza? Aj ty sa stále usmievaš a je v tebe taký pocit šťastia? Cítiš sa taká ľahučká? Mne odobrali z každého prsníka 350g. To ani nebolo tak veľa! No mne ani tak nevadilo to hučanie na izbách, ale ten suchý vzduch a to teplo. Strašne som túžila otvoriť okno:) Keď som odchádzala z nemocnice, veľmi som plakala. Mne sa ani nechcelo odtiaľ ísť. Strašne som si obľúbila lekárov, sestričky, ost. pacientov a aj upratovačky:) Ja som sa ešte s takým láskavým prístupom v nemocnici nestretla, nikde!!! Teraz nosím svoju podprsenku. Pýtala som na špeciálnu, ale tvrdili, že to nie je potrebné. Gázičky na bradavkách? Viem len, že mi pinzetov dávali dole nejaké prúžky z rán, ale neviem o tom, že som tam mala gázičky. Konečne sme šťastné. Však? :) Aj ty stále snívaš o tom ako pôjdeš nakupovať? :) Ja sa na to tak veľmi teším!!! Julynka ja by som ti pomáhala ako by len bolo možné! Mohla by som ti postrážiť aj dieťatko, ale to by si mi asi nezverila, keďže som cudzia osoba. No ale učite by som sa s tebou stretla, keby si o to stála a všetko by som ti porozprávala, išla by som s tebou aj do toho centra, keby si chcela...
Leni? A ty si odkiaľ? Baby, ktoré chcú schudnúť by molhi nap. za aký čas chcú schudnúť a tiež koľko! Dôležité je tiež aký je váš denný režim. O ktorej vstávate a kedy chodíte spať? Ja by som vám vedela poradiť, keby ste chceli!

jessulik

no ja som si do googlu nahodila plastických chirurgov a vyhodilo mi ich až moc.páči sa mi tam jeden primár ktorý má za sebou už tisíc osemsto aj niečo viac zmenšení prsníkov.mudr dušan guba-bratislava.neviete o ňom niekto?alebo ak ste vy spokojné čo to máte za sebou nemohli by ste napísať meno toho vášho čo vám to robil?

lennka23

Ahojte. Prosim Vás, môže mi niekto poradiť nejakého dobrého doktora, ktorý by mi bezplatne vykonal zákrok zmenšenie prsníkov keď mám potrebné potvrdenia od lekárov?

jessulik

julča
ja som z NZ.no asi by som si aj ja mala niekoho nájsť aj keď cez net nech sa vyjadrí k môjmu zdravotnému stavu či je to vôbec možné.