Zmenšenie prsníkov

jessulik

julča
s mužom to je v pohode.to skôr rodičia strašne zle prežívajú moje ťažkosti lebo sa o mňa boja.plne ich chápem.muž mi nikdy nič nezakazuje a niekedy mám pocit že až tak strašne ho to nezaujíma čo je so mnou.on sa o mňa nebojí až tak velmi.vlastne ho moc nezaujíma čo robím.
či je to až také hrozné? nuž čo na to odpovedať.prežila som takto od puberty až do mojich 30 rokov a vydržala by som aj ďalej sa mi zdá ale keby bola čo len malá možnosť podstúpiť tento zákrok tak by som asi podstúpila.
aj ty máš ešte to rozhodnutie pred sebou ako vidím.ale ty máš aj menšie prsia ako ja.dúfam že ak sa na to odhodláš tak ti to vijde.strašne ti to prajem.

jessulik

eliza17
ďakujem pekne aj tebe.ste strašne zlaté a som rada že som našla túto stránku.
čo sa týka zákrokov:už ma pripravovali na malý zákrok.trval len necelých 5 minút ale bol v úplnej narkóze.pár dní predtým som si už pychala injekcie na zriedenie krvy.mala som pri zákroku nad sebou plno učencov aby sa mohli učiť ak nastane komplikácia.bol pri mne aj stroj na oživovanie ale sklamala som ich.nič nové nezažili.brebrala som sa bez komplikácii:)len anesteziológ bol strašne nervózny veď na ňom bola všetká zodpovednosť či sa preberiem.najprv ma ani uspať nechcel.no čo povedia na takýto dlhý čas uspávania asi počujem už teraz:) no nevadí-za pokus to stojí.

julča

Konečne Vám môžem napísať.Všetko som prečítala,aj ja som za stretko a keď Vás uvidím,hňeď na druhý deň pôjdem na plastiku.Už som to chcela aj povedať mame,ale čaká ju menší zákrok a zvýšil sa jej tlak,tak to nehrozí.No Jessulik,naozaj tie prsia sú až také veľké,že sa s nimi nedá?Ono to je už aj o tej psychike.Však do plaviek sa vyzliekame,tak párkrát do roka no a ja už asi do playboja za modelku nepôjdem.Ale tiež ma štvú tie kočky v plavkách v časopisoch,niektoré sú riadne prsnaté a je to pekné,keď je tam toho viac.Je iné,keď Barborka má dvadsať a vlastne treba si ešte užívať a nie sa trápiť a schovávať.Keď som ja mala sedemnásť,dokonca ma fotil jeden profesionál v plavkách a v devätnstich som mala zdravotné problémy,kedy som hrozne pribrala a narástli mi prsia z B na D,dodnes neviem prečo,ale asi to boli hormóny a ja sa vlastne s tým doteraz trápim.O plastike som sa dočítala,tak pred štyrmi rokmi,ale chceli sme ešte bábo.Moju mamu nechcu operovať,keď má tlak 160.A čo na to Tvoj manžel?Bohužiaľ už nerozhodujeme same za seba,ale máme aj zodpovednosť za detičky.Ale Jessulik,chápem Ťa,čo je to za príťaž.

eliza17

Jessulik,to mi je tak luto,ze mas takyto problem,neviem fakt co robit,len to prekonzultovat s viacerimi odbornikmi,aky budu mat nazor a ci odporucaju.Ale zas sa zamyslam,ze keby nedajboze si musela podstupit v narkoze dolezitu operaciu,oni musia byt pripraveni aj na takuto situaciu.velmi Ti to prajem,aby sa dalo zmensenie urobit aj v tvojom pripade,moja.
Tak ako vidim viacere tu mame problemy s nasimi bruskami xi,ja zatial dycham ,ze stahujem a vydychujem,cvicit este velmi ,nie,Barborka porad nam dake nenamahave cviky na bruska.
a s tym stretkom myslim vazne vsak aj viacere sa mozme spolu stretnut a pokecat ,nielen na nasu temu,baby.

jessulik

barborka21
ďakujem pekne za úprimné slová.nikdy som problémy s krvou nemala.až pri druhom tehotenstve.lekári to vysvetlovali tak že počas tehotenstva každej žene žačne hustnúť krv.to sa telo pripravuje na pôrod.hustne preto aby sme počas pôrodu nevykrvácali.lenže u mňa sa tento ciklus narušil a krv neprestala hustnúť.takže som dostala mozgovú trombózu.mala byť smrtelná podla lekárov.postihla takú časť mozgu ktorá sa nedá operovať.som jediná na slovensku čo prežila zatial tento druh trombózy.pre nich to bola zaujímavosť a novinka- pre mňa zas najťažšie obdobie v mojom živote.už pár rokov nemám žiadne príznaky a ani bolesti.každý zákrok môže pre mňa ževraj znamenať smrť.no neviem či trochu nepreháňali.až tak na ich slová už nedám.
nikdy som nikomu nič nezávidela:ani frajera ani majetok ani šťastie.vždy každému len pomáham.no asi prvýkrát v živote závidím vám dievčatá čo to máte za sebou.
no neviem barborka či sa to vôbec dá spraviť bez úplnej narkózy:( asi by som vydržala aj to keby to bolo možné spraviť len tak.

Barborka 21

...je mi do plaču, keď čítam tvoje príspevky Jessulik! Cítim sa bezradná. Neviem ako by som ti pomohla. Operácia trvá 3 až 4 hodiny. Rozmýšľam nad tým, či by nebolo možné vykonať operáciu tak, že by si bola pri vedomí. Vieš, pred 7 rokmi som podst. plast. oper. (dala som si prišiť odstávajúce ušká:) a bola som pri vedomí, mala som len 14 rokov. Umrtvili mi to, takže som necítila bolesť. Operácia trvala vyše hodiny. No, ale keby to aj bolo možné asi by si pri takej operácii nechcela byť pri vedomí. Však? Musíme niečo vymyslieť! A čo presne máš s krvičkou?

Barborka 21

Stretnutie? To by bolo super Eliza. Aj July by si mohla zobrať detičky. Mne by tiež nerobilo problém prísť do ZA:)
...ja viem, že nie je jednoduché zariadiť všetko tak, aby bolo možné podstúpiť operáciu. Ja mám šťastie, že mám chápavých rodičov a profesorov. Ale chcem, aby ste vedeli, že sa oplatí bojovať!
Terezka? A ako sa stravuješ? Koľko krát denne? Na to, aby si mala ploché bruško nestačí ho posilovať. Posil. brušných svalov sa na brušku nechudne, ale rysuje sa ho! To, že máš na ňom svalovicu znamená, že si si ho nenatiahla po cvičení...

Terezka

Už sa ma aj opýtali či som tehotná ,skoro som omdlela takže s tým dačo potrebujem spraviť,po 7 týždnoch si kupujem nove veci ,a všetko skušam či mi je dobré ,a kupujem si nové podprsenky už mam dalšiu 90 B s odopínacim ramienkom čo so ešte nemala,tak sa tešim ,len to brucho,je stále privelke.