Zmenšenie prsníkov

Terezka

Mala som 90 E,no niekedy ani tie mi neboli dobre, vsade vykukali brali mi z jedneho 860 ml,a z druheho 580 ml. ak sa dobre pamatam.No teraz ich mam rovnake B.

jessulik

ahoj nana
gratulujem.určite je to fantastycký pocit.dúfam že sa podaril zákrok a si spokojná s novými prsiami:)kde ti to robili?

monza

Ahoj nana263,
ja som 7 týždňov po zmenšení, metódou single scare, ale prsia na spodku mám dosť tvrdé, ty prsia už máš vporiadku?

julča

Ahoj Barborka,ešte nakoniec budeš aj fitnes tréner a Tvoje fotky v plavkovom magazíne a pod tým titulok "baby zmeňte svoj život raz a navždy" alebo založíš združenie,ktoré pomáha takto "obdarovaným" ženám.Ja sa tiež trápim v posilňovni,idem aj dnes.Bruško sa formuje aj dva roky a dôležitá je strava a cvičenie.Ja na večeru obmedzujem tuky a sacharidy a keď chcem,ide váha dolu,ale pomaly.Aj teraz musím dať dole 2 kg,lebo všetko je na bruchu.Pre mňa je zabijak zákusky a biele pečivo.Keď prinesú pirôžky,radšej odchádzam preč.Po prvom pôrode som potrebovala dať dole 7 kg a hrozne mi pomohli knižky od Edity Šipeky.Naozaj to išlo dole,ona hovorí,že na raňajky zjedz hocičo,na čo máš chuť a ne večeru nejesť žiadne tuky.Ku tomu som začala cvičiť v posilňovni dvakrát do týždňa,pol hodiny steper a hodinka cvičenie,prsia brucho a zadok a to mi už chalani hovorili,že prsia nepotrebujem cvičiť.Tak si to viete predstaviť,ale mám tam dosť kamarátov,bohvie prečo?