Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Zmenšenie prsníkov
Monza,keď ti robili single care,aké si mala pred tým prsia?Je to šetrnejšie? A koľko máš rokov?
Mala som 90 E,no niekedy ani tie mi neboli dobre, vsade vykukali brali mi z jedneho 860 ml,a z druheho 580 ml. ak sa dobre pamatam.No teraz ich mam rovnake B.
terezka čo znamená velmi velké?aké si mala?
Ja mam rez aj pod prsiami až na bok,to robia len ked su velmi velke tie prsia,to je obratene T.
jessulik,
je to rez okolo bradavky a dolu k ryhe, nič viac.
monza
a aká je to metóda?
ahoj nana
gratulujem.určite je to fantastycký pocit.dúfam že sa podaril zákrok a si spokojná s novými prsiami:)kde ti to robili?
Ahoj nana263,
ja som 7 týždňov po zmenšení, metódou single scare, ale prsia na spodku mám dosť tvrdé, ty prsia už máš vporiadku?
ahojte koceny som 5 tyzdnou po zmenseni ak mate otazky piste rada vam odpoviem.
Ahoj Barborka,ešte nakoniec budeš aj fitnes tréner a Tvoje fotky v plavkovom magazíne a pod tým titulok "baby zmeňte svoj život raz a navždy" alebo založíš združenie,ktoré pomáha takto "obdarovaným" ženám.Ja sa tiež trápim v posilňovni,idem aj dnes.Bruško sa formuje aj dva roky a dôležitá je strava a cvičenie.Ja na večeru obmedzujem tuky a sacharidy a keď chcem,ide váha dolu,ale pomaly.Aj teraz musím dať dole 2 kg,lebo všetko je na bruchu.Pre mňa je zabijak zákusky a biele pečivo.Keď prinesú pirôžky,radšej odchádzam preč.Po prvom pôrode som potrebovala dať dole 7 kg a hrozne mi pomohli knižky od Edity Šipeky.Naozaj to išlo dole,ona hovorí,že na raňajky zjedz hocičo,na čo máš chuť a ne večeru nejesť žiadne tuky.Ku tomu som začala cvičiť v posilňovni dvakrát do týždňa,pol hodiny steper a hodinka cvičenie,prsia brucho a zadok a to mi už chalani hovorili,že prsia nepotrebujem cvičiť.Tak si to viete predstaviť,ale mám tam dosť kamarátov,bohvie prečo?