Zmenšenie prsníkov

nana263

ahoj monza ja ich nemam zo spodu tvrde len pravy mam trosku opuchnuty ale ako tu citam vsetky prispevky tak som prekvapena ako to u kazdej robia inak vsade maju ine metody ozvi sa

julča

Ahojte kočky,Vy nás ale riadne provokujete,ja si to ani neviem predstaviť,že sú menšie a hlavne pevnejšie,proste pekné.Zase mám depku,že chcem ísť.Ozaj videli ste už na internete on line celú operáciu zmenšenia?Fakt je to úžasná zmena,len to samozrejme niečo stojí,myslím tým nejaké riziko.A ešte niečo,každý večer Vaše príspevky číta aj môj manžel ako povinné čítanie a jeho to hrozne zaujíma.On je veľmi zlatý a podporuje ma.

Barborka 21

...keď mi roztrihli obväz, kázali mi ľahnúť. Obv. mi dali dole z pŕs až keď som ležala. Dr. sa ma pýtal, či ich chcem vidieť, alebo nie. A ja že veľmi. Sestrička zobrala obrovské zrkadlo a naklonila ho tak, aby som ich videla. Bolo mi až do plaču od šťastia. Aj mne sa zdali malé. Vôbec som nevnímala tie stehy a modriny. Potom mi každú ranu prelepili leukoplastmi a odvtedy ich mám oblepené:) Stále neviem s určitosťou povedať aké mám číslo. Moje okolie vraví, že to je B, ale ja si myslím, že je to C. Nezdajú sa mi až také maličké. Ja neviem, ale páčia sa mi a už ich mám aj rada. Fotili ma len pred zákrokom. Po zákroku ma ešte nefotili. No keby som aspoň tvoje meno vedela:) Eliza je asi len taký tvoj nick. Však? :)

eliza17

Barborka,ked mi dali dole obvazy,som bola v soku,boze tie su male,to reku mam este mensie ako moja 15rocna dcera,reku becka,ked som potom na ne pozerala,tak mi vyslo medzi B a C,skor C take aj su ,nezmenili velkost,myslim si.este su sem tam modrinky,jazvy cerstve,ale asi sa uz nezmenia,iba ak pochudnem ,ktovie.
Myslim ze prave take by sme mali nositaby ich trosku stiahlo a formovalo,nepytala som sa ale dr.videl a nic nepovedal.Ozi aj teba si fotil pred a po ?
si zlata ze si ich pozdravila,po mne bola velka noc a hned si ty nastupila,medzi nami nebol myslim nik na zmenseni/to by si asi stretla v nemocnici/tak mozno aj vedeli,no tiez ja trubka mohla som Ti meno moje napisat.

Barborka 21

...no bolo by lepšie nemať spodný rez. Skúšala som si dnes plavky (zasa:) a z niekt. mi bude vidno ten spodný rez (zatiaľ ich mám prelepené, ale vidím, kde končia rany). Budem musieť pri výbere plav. hľadieť na to, aby mi ich nebolo vidieť. Hlavne kvoli slnku. Aj vám bolo povedané, že pol roka nesmú byť jazvy opaľované? Tie trojuholníkové plavky viac odkrývajú ako zakrývajú:) Ale ja som šťastná, že už mám malé prsíčka a neprekážajú mi tie rany. Neršim to veľmi...
Eliza, asi ťa sklamem. Nepozdravila som ju, lebo mi dali pred operáciou tabletku a zaspala som. Vieš? Ale sestričiek som sa na teba pýtala. Mali zo mňa šou, lebo som nevedela ani tvoje meno, ani ako vyzeráš, ani odkiaľ si... Tak sa smiali, ale tak pozdravila som aspoň ich. Len asi nevedeli od koho! No, ale snažila som sa... Mne sú všetky podprsenky veľmi voľné. Myslím, že je to zbitočné nosiť ich. Kúpila som si menšie a tie nosím. Dávam si aj športové podprsenky. Tie ma dobre stiahnu. Dúfam, že nerobím zle! Ten čaj je vážne super. Obsahuje 93% zložku, ktorá mi vôbec nič nehovorí. Keď mi o ňom povedalo vo fitku dievča, kt. schudlo 15 KG, smiala som sa. Potom som si ho našla a keď som videla, že neobsahuje ani len carnitin, povedala som si, že je to riadna hlúposť. Pred oper. som chodila po obchode a rozmýšľala ako sa budem stravovať, aby som si udržala váhu, keďže nebudem môcť dlhú dobu športovať. Uvidela som ho tam a tak som si povedala, že to aspoň skúsim, že má možno aspoň dobrú chuť:) Chuť dobrú nemá veľmi, ale váha mi klesá a tak som si povedala, že sa tomu nebudem brániť:) Len mám trošku strach, že nebudem mať také pevné prsia ako mám teraz po operácii. Keby som mohla cvičiť, posilovala by som ich. Teším sa s tebou Eliza. Ja zatiaľ nakupujem vo svojej hlave:) Ešte som len 6. deň po. Čakám, že mi to ešte odpuchne a budem mať vybraté stehy. Dnes som si pozerala na nete plavky, tričká. Už sa veľmi teším. Najviac sa teším na to že budem môcť občas byť len tak v tričku a bez podprsenky. Ell? A tebe sa po operke ešte zmenšili, alebo ich máš také ako si ich mala 1. deň po roztrihn. obväzov?

eliza17

ahojky,jejda vy ste toho popisali...
no ja som dnes bola vyberat stehy,uz mam vsetky von,dnes mam 16 dni po opke,len mam trosku cervene rezy,no citim sa taka volnejsia.Okrem repika si mam natierat mastickou betadine.Ja mam tiez rezy v tvare T alebo kotvy,ale rezy neriesim som stastna ze mam male prsia.Barborka,ja si tiez myslim ze mozno speci podprda by stahovala viac,no ze vraj je zbytocna,ja som dovcera mala taku pohodlnu cherokee so sirokymi ramienkami,ta ma super nestahovala nerezala,/no taka gajda/dnes som si dala inu mensiu co som si este davnejsie omylom kupila,a ta mi tak celkom ok stahuje aj z bokov prsia,tak uvidim.Inac tie nove prsia su take pevne,to som ani za mladi nemala xi xi.Baska diky za rady na chudnutie,kupim si zatial ten cajik a pomaly sa pustim do cvicenia.
Aluš neviem nic o odstranovani jaziev,v BB,ale tak urcite take nieco robia,no ja som sa o to nezaujimala.Inac fakt ako pisala Barborka plasticku chirurgiu v BB odporucam aj ja ,vsetci uplne suprovi,uz som lezala kade tade no s takymto super personalom som sa nestretla,aj na operacke milucka pripravovatelka,ozaj Baska pytala si sa jej?ci si ma pamatala?
Joj a este sa Vam idem pochvalit,boli sme aj s mojou prostrednou v Europe,kupovala si dake handricky a ja som len pokukovala ze co by sa mi tak hodilo ale zamietala som ,co ak v tom budem hrozne vyzerat,no proste bala som sa,este je to vo mne zakodovane,ze som si nemohla hocico obliect.Dcera ma vsak nakoniec donutila vyskusat dve tuniky a sadli mi obe,krasne vytvarovane cez moje nove prsicka cez brusko volne,ej bistu,som si povedala ,teda konecne sa sama sebe pacim,hned boli v kosiku a dcera bola este stastnejsia nez ja,ked ma videla.A uz som pokukovala aj po plavockach,no s nimi este pockam.
Plavky som na sebe nemala hadam aj 10 rokov,vzdy chodil mm s dcerami aj na plavosku aj cez leto na kupka,ja ked som sla tak v tricku a kratasoch a mala som aj pred druhymi kopec vyhovoriek ako aj Vy vsetky.No teraz sa to zmeni,som velmiii velmiii stastnaaa a prajem to zo srdca vsetkym Vam ,ktore mate takyto problem.
a este som chcela ze ako je to v genoch danne,moja mamka ma normal prsia,moja sestra ma trosilinku mensie od mojich byvalych,tiez pojde na opku.My sme to podedili po tete,otcovej sestre,no jej dcera ma mini gulky,zaujimave.Ja som sa vzdy bala aby moje dcery nezdedili po mne,zatial to vyzera ze nie a najmladsia dufam ze tiez ked vyrastie nebude sa trapit,ak by sa predsa geny prejavili ,ja prva ich budem podporovat a aby si dali prsia hned zmensit,nie cakat na deti,tak ako Barborka,spravne si sa rozhodla.

monza

Barbora 21, zatiaľ som ani neschudla, ani nepribrala,ale plánujem schudnúť.Mne doktorka povedala, že zbytočne budem toľko rezaná. Možno nie každý doktor praktizuje túto metódu. Ja som bola na jednej konzultácii v Ružinove, a neľutujem, že som bola tam operovaná.

Barborka 21

AĽKA, pri operácii môže dôjsť k poraneniu mliekovodov. Môže dôjsť k strate možnosti kojenia, ale nemusí. Ja som sa nad tým, že v budúcnosti nebudem môcť kojiť dieťatko ani nezamýšľala. Stále myslím pozitívne. Neviem si predstaviť, že by som mala v tehotenstve veľké buško aj prsia! Bála by som sa, že budú na neho tlačiť! Ja som nenávidela leto a kúpalíská! Niekoľko rokov sa na žiadnom nebola. Tvrdila som, že mám alergiu na chlór. Potom ma začali volať k jazeru a tak som začala tvrdiť, že mám strach, že dostanem zápal, alebo lupienku... Skrátka som sa im neskutočne vyhýbala. Bola som operovaná v BB. Operoval ma MUDr. Ján Lehotský.Na Bystricu nedám dopustiť!!! Je tam úžasný personál!!! O odstraňovaní jaziev som nič nepočula...
JULY, mám z teba radosť, že chodíš do fitka! Určite sa lepšie cítiš, keď cvičíš. Však? Vieš čím sa riadim ja? „Raňajkuj ako kráľ, obeduj ako princ a večeraj ako žobrák“ Na desiatu si dám ovocie, na olovrant zeleninu. Pomedzi to pijem čaj "SPAĹOVAĆ TUKOV" od KLEMBER. Pomáha odb. tuky!
MONZA, ja by som sa ťa chcela opýtať, či sa zmenila tvoja váha od zákroku. Mám strach, že keby som schudla, nevstrebe sa koža a opäť nebudú pekné!!! Počula som o tom, že je možné zmen. pŕs aj bez toho, aby bol spodný rez, dokonca som videla aj video, ale mne lekár povedal, že je potrebný. A tak som to neriešila.
ELIZA? Ani ty nenosíš chirurgickú podprsenku? Nemáš pocit, že by bolo lepšie keby sme ich mali? Určite by nás to viac stiahlo ako tie naše. Nie?

monza

Julča, ja som mala prsia tiež veľké 85/F alebo medzi 5-6. Spravila mi Dr. na č. 3. Táto metóda je šetrná v tom, že ušetrí 2 x 15 cm jazvy. Po operácii tá jazva smerom dole je trochu nariasená,teda koža, ale už sa mi to vyhladilo.Prsia sú dosť takto vyformované. Ja mám 45 rokov.Pôvodne mi chcela spraviť rez T, ale povedala mi Dr., že dalo sa. Len spodok prsníkov mám eľte tvrdý, neviem prečo.