Zmenšenie prsníkov

julča

Jessulik,tak to aj chcem spraviť,ísť najskôr na konzultáciu,tam sa to asi všetko vyrieši.Môj doktor mi písal,že je každú párnu stredu v ZA,tak to je o dva týždne,už len zavolať a dohodnúť sa.

Terezka

ahojte už som tu aj ja,ja som bola na konzulacii v nemocnici v Nitre,tam mi povedali že cez poistovnu sa čaká pol roka ,pretoze jeden mesiac robia len 2 zakroky, poistovna len tolko preplaca a tolko som nechcela cakat , tak som sa dohodla s lekarom že mi spravi ako sukromne za poplatok 150 eur,a ostatne platila zdravotna poistovna . Len to nerobil v Nitre ale v B. Stiavnici ,na kontrolu ale chodim do Vrabiel pretože dr. Zamboj tam ordinuje v stredu v plastickej chirurgii. Ináč on operuje aj v Nitre v štatnej nemocnici.

jessulik

ozaj kočky.jedna dôležitá otázka. za konzultáciu sa platí? ak ano tak približne kolko?lebo moja kamoška bola na konzultácci keď jeje mali operovať nos a aj ona mala zo zdravotných dôvodov a ona konzultovala s dvoma lekármi a jeden pýtak 30 eur za konzultáciu a druhý tuším cez 40 eur.

jessulik

ahoj julča.je mi lúto tvojej mamičky.dúfam že bude v poriadku.a čo keby si šla aj ty na nejakú konzultáciu?o tom este mamička nemusí vedieť.a ako si spomýnala mužíček ti vie o všetkom takže žiaden problém.tak by som chcela aby sme to aj mi dve zvládli moja.prajem ti to zo srdca.už len nabrať odvahu.

jessulik

ahoj eliza.ja som z NZ okolia.juj takže barborku.no neviem to som nepostrehla.alebo som si ju s terezkou pomýlila.len ostalo vo mne meno toho lekára.elizka ďakujem za povzbudenie:)
teraz už len nájsš spôsob ako a s kým sa tam dostať tak aby o tom z rodiny nikto nič nevedel:)zatial im to nepoviem.počkám ako sa vyjadrý lekárpravda ak sa k nemu dostanem.

julča

Jessulik,aj som čítala,že najprv treba ísť za plastickým chirurgom a ten ťa pošle na všetky potrebné vyšetrenia,aj na ortopédiu,neurológiu a pod.Dokonca boli kočky ,ktoré sa ani neliečili v týchto ambulanciach a potom na odporúčanie lekárov im to poisťovňa preplatila.Ja si to tiež neviem predstaviť,že budem sedieť zoči voči plast.chirurgovi a ten na mňa spustí.Dnes mi ešte moja mama oznámila,že má oslabenú srdcovú aortu,tak keď jej poviem,že chcem ísť na plastiku a ešte prsníkov,tak asi dostane aj infarkt.